2777
2789
عنوان

آی وی اف

4932 بازدید | 51 پست

سلام خانوما چندتا سوال داشتم کسی میتونه راهنمایی کنه ممنون میشم.

قبل از آی وی اف باید دارو مصرف کرد؟اگه آره چقد زمان میبره؟

کسی تازگی آی وی اف نکرده؟ هزینه اش چقدر شده؟

مرکزی هست که هزینش کمتر باشه بیمه من نیروی مسلحه

بعد از مراجعه بلافاصله آی وی اف انجام میشه یا چند ماهی زمان میبره؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من یه هفتس ای یو ای کردم دفترچه منم نیرو مسلح هست و در مراکز دولتی حدودا ۵ ۶ ملیونه ای وی اف البته بستگی به بارداری اولیه ثانویه داره اگه کلا بچه ندارین فکر کنم ارزونترم بشه 

عزیزم هزینه های ای وی اف زیاد  بیمه ای نیست ولی نیروهای مسلح یه بار هزینه ای وی اف رو میده.

آی وی اف شامل دو مرحله است در مرحله اول بهت دارو نیدن تا تخمک ها رشد کنن بعد از حدود ۱۵ روز عمل تخمک کشی انجام میدن که بهش میگن پانکچر.

همون روز اسپرم همسرتو هم میگیرن و تو ازمایشکاه جنین ها رو تشکیل میدن.

بعد بستگی به شرایط بدنت چند روز بعد جنین ها رو به رحمت انتقال میدن ولی اگر شرایط مناسب نبود جنین ها رو فریز میکنن یه مدت دیگه انتقال میدن

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

بله باید تو پری بری دکتر بهت دارو بدع برا ددور بعد از اولش امپول و قرص شروع میشه اواسطش تخمک کشیه. چند روز بعد انتقال ولی بعضیا در جا انتقال نمیدن 3 ماه بعد میشه. قیمتش حدود 10 میشه مراوز دولتی رو نمیدونم.بعد از مراجعه هم سریع ivf نمیشه باید یع سری آزمایشا انجام بدین

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

بیمه نیروهای مسلحی؟؟

مام همینطور

اخ شانست گرفته ک بهت بگم بیمارستان بعثت تهران تو افسریه رایگان انجام میده واسه ماها

البته سالی ی بار

فقط پول داروشو باید خودت بدی

فکـ کن آی وی افی ک بیست تمن باهات درمیاد با دو تمن کارت راه میفته

بله قبلش بايد دارو مصرف كنى بستگى به سيكل داره بلند مدت باشه يا كوتا مدت هر دو دارو و امپولهاى داره

هزينه داروها تا الان براى من كه هفته پنجم باردارى هستم شده نزديك ٣ميليون خورده اى 

عمل هم شد نزديك ٥ميليون 

البته من مركز ناباروى مى رم كه خصوصى هست 

در بين هزينه ويزيت دكتر هر سرى ٥٠تومان

سونو ٥٠تومان 

ازمايشات كه 

و غيره فكر كنم تا الان ١٠ميليونى شده 

خدايا شكرت ❤️🙏🏻

بله قبلش باید یه سری آزمایش بدید

عکس رنگی‌ بندازید

بعدش یه دوره قرص جلوگیری مصرف میکنین

داروها رو از روز خاصی شروع میکنن تا حدود دو هفته بعدش که تقریبا زمان تخمک گذاری بدن میشه

پانکچر میشید و تخمک ها رو درمیارن

اگه بخواید دو روز بعدش میتونید انتقال بدید اگه‌نه هم که فریز میکنن تا تاثیر داروها از بدن تون بره 

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 

مرکز ابن سینا نیمه دولتی و خوبه. دوست من بیمه نیروهای مسلح داشت، هزینش دو و نیم شد که همونم بیمه برگردوند. یکی دیگه از آشناها جدیدا اونجا انجام داده سه ونیم

خدایا شکرت بخاطر گل بهشتی که بهم دادی...