2777
2789
عنوان

آی وی اف

| مشاهده متن کامل بحث + 4932 بازدید | 51 پست
عزیزم من یه هفتس ای یو ای کردم دفترچه منم نیرو مسلح هست و در مراکز دولتی حدودا ۵ ۶ ملیونه ای وی اف ا ...

عزیزم ای یو ای همان کاشت هست 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله باید تو پری بری دکتر بهت دارو بدع برا ددور بعد از اولش امپول و قرص شروع میشه اواسطش تخمک کشیه. چ ...

جانم میشه ای یو ای و ای وی اف بگی چی هستن من اطلاع ندارم

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
مرکز ابن سینا نیمه دولتی و خوبه. دوست من بیمه نیروهای مسلح داشت، هزینش دو و نیم شد که همونم بیمه برگ ...

خوبی طلوع جان؟

منم ابن سینا بودم ولی اصلا دفترچه قبول نمیکردنااا

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 
جانم میشه ای یو ای و ای وی اف بگی چی هستن من اطلاع ندارم

Iui از مرد نمونه میگیرن اسپرم خوباشو جدا میکنن تزریق میکنن تو رحم زن

Ivf از مرد نمونه میگیرن از زن هم تخمک بیرون جنین میسازن میذارن تو رحم

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
عزیزم ای یو ای همان کاشت هست 

عزیزم ای یو ای کاشت نیس

یه لقاح مصنوعیه فرق زیادی با نزدیکی نداره

ای وی اف کاشته

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢

[QUOTE=67382491]وای مبارکه اولین بار گرف چند قولو هست چه قدر شد هزینش[/QUOTE]

اره اولين بار گرفت 

خدا بهمون لطف كرد

٣جنين انتقال دادم 

سه شنبه مى رم ببينم چندتا هستند اما بتام بالا بود يا دوتاست يا ٣تا 

برام دعا كن عزيزم 

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
[QUOTE= 67382274 ]عزیزم ای یو ای همان کاشت هست [/QUOTE] نه عزيزم اسپرم شسته شدِه كه داخل رحم ...

کلن درصد موفقیتش بشدت پایین و نزدیک به صفره 

شاید از هر 100 نفر یه نفر موفق بشه

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
نه عزیزم اسپرم میزنن داخل رحم قبلش تخمکارو با دارو پرورش میدن مستقیم عین معاینه میزنن رحم اسپرم قوی ...

مرسی فدات گفتی هزینش چند هست

خوبی طلوع جان؟ منم ابن سینا بودم ولی اصلا دفترچه قبول نمیکردنااا

من تمام ای وی افم با دفترچه بود.3200 شد با دارو خارجی و تخمک کشی و فریز و انتقال