2777
2789
عنوان

آی وی اف

| مشاهده متن کامل بحث + 4932 بازدید | 51 پست
منم باید همین کارو بکنم والا برم دکتر تیزرو در ارومیه اخه دکتری که من میرم دکتر طاهره بهروزی لک هست ...

چندبار انجام دادی؟

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که علکی به دکتر گفتم 4 دفعه ای یو ای شدم تا دست از سرم برداشت پول از جیب دکتره که نمیره دلش بسوز ...

عزیزم شما برای چه مشکلی باردار نمیشدید من شوهرم اسپرمش ضعیف هست قرار بریم دکتر ما رو هم برای ای وی اف مینویسه 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
عزیزم شما برای چه مشکلی باردار نمیشدید من شوهرم اسپرمش ضعیف هست قرار بریم دکتر ما رو هم برای ای وی ا ...

من و شوهرم هیچ مشکلی نداشتیم

من حتی 2با با دارو باردار شدم سقط شد

اما ای یو ای و ای وی افم منفی شدن

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
ای یو ای دوبار الان منتطرم ببینم گرفته یا نه هفته بعد جمعه تست میزنم

منم 2بار

خوبی طلوع جان؟ منم ابن سینا بودم ولی اصلا دفترچه قبول نمیکردنااا

ممنون عزیزم. نه بعدش مدارکشون رو برده بودن واسه بیمه و بهشون پول رو برگردونده بود

خدایا شکرت بخاطر گل بهشتی که بهم دادی...