2777
2789
اها شوید؟؟؟خوب میشه

من معمولا یمقدار شوید میریزم تو اب برنج، البته ن ب زیادی سبزی پلو. همینکه دونه دونه های ریز شوید قاطی برنج باشه هم خوش طعم تر میشه و هم ظاهرش قشنگ تر میشه.

عدس پلوهام خیلی زود اماده میشه، هم اینکه از قبل عدس پخته میذارم فریزر ک وقتم گرفته نشه هم انواع سبزیها تو فریزر هس.

کنار تو درگیر آرامشم . . .
عدس پلو رودم میدم (بدون گوشت)بعدش چنتا پیاز بزرگ خلال میکنم و‌س خ میکنم میزارم کنار ،گوشت چرخ کرده ر ...

منم دقیقا همینجوری درست میکنم فقط زرشک نمیریزم 

کشمش سرخ میکنم میریزم 

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برنجو ابکش میکنم  میزارم کنار .

یه پیاز نگینی تفت میدم حالت شفاف ک گرفت  ادویه کاری و زردچوبه میزنم و گوشت چرخ رو میریزمو خوب تفت میدم  تا کمی پیتز سرخ بشه و از هم باز بشه گوشت. بعد یه استکان  اب میریزمو شعله رو کم میکنه یخورده بپزن.اب ک تموم کرد دوباره ادویه کاری زردچوبه فلفل دارچین زیاد و کمی اویشن میزنم و خووووب تفت میدم ک هم بپزه هم سرخ بشه .

عدسم ک پخته رو با برنج قاطی میکنم ب علاوه دارچین و زعفرون دم کرده . بعدم گاهی اون گوشتو کنارش سرو میکنم گاهی قاطی پاتی میکنم همرو. 

برای اینکه گوشتت بو نده با پیاز خام همون اول حتما تفتش بده مهگه ب علاوه ادویه های فراوون البته

خدا بگم چیکارت کنه استارتر چنان هوس کردم که میخوام گریه کنم شب میخوایم بریم پارک مهمون دوستمیم وگرنه همین الان پا میشدم درست میکردم خوبه حالا حامله نیستم اینقدر شکموئم که نگووووو😋😋😋

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔
خدا بگم چیکارت کنه استارتر چنان هوس کردم که میخوام گریه کنم شی میخوایم بریم پارک مهمون دوستمیم وگرنه ...

راستی کشمشو با کره تفت میدم ب علاوه پیاز داغ فراوووون  کمی خیلی کم اب میزنم ک کاراملی بشن بعد میریزم روشو دم میزارم. دیگه نگم برات...😋

راستی کشمشو با کره تفت میدم ب علاوه پیاز داغ فراوووون  کمی خیلی کم اب میزنم ک کاراملی بشن بعد م ...

وای خدااااا

من میخوام 😫😫😫

خالی ینی جطوری ینی گوشت نیست عدس برنج هست

من ک ۲۰دیقه میزارم عدس میپزه با اب بعد برنج رو هم میشورم میریزم توش روغن و نمک میزنم زیرش و کم میکنم میزارم باهم میپزه هم خوش مزه میشه هم مقوی بعضی وقتاهم اگ وقت داشته باشم چرخ کرده رو هم جداسرخ میکنم با پیاز و گوجه قاطیش میکنم 

میشه واسه سلامتیه تو دلیم ی صلوات بفرستی😚😚
خدا بگم چیکارت کنه استارتر چنان هوس کردم که میخوام گریه کنم شب میخوایم بریم پارک مهمون دوستمیم ...

😂😂😂😂😂😂😂میخای درست کنم برات بفرستم عزیزم😂

😂😂😂😂😂😂😂میخای درست کنم برات بفرستم عزیزم😂

دستت درد نکنه ❤️

ولی فردا حتما حتما میپزم 😋😋😊😊