2777
2789

عدس پلو رودم میدم (بدون گوشت)بعدش چنتا پیاز بزرگ خلال میکنم و‌س خ میکنم میزارم کنار ،گوشت چرخ کرده رو‌ با یه پیاز کوچولو و‌ ادویه خوب  تفت میدم پیاز های خلا شدمو اضاف میکنم بعدش یه کم زرشک قاطیش میکنم نمک و‌فلفل وادویه که دوست دارم اضاف میکنم بهش و میریزیم رو‌عدس پلو میخوریم ٫واسه هرکی پختم اینجوری دوس داشته تا حالا

گوشتو چطوری درست میکنی شما من حس میکنم خوب در نمیادش

ببین من گوشت چزخکرده رو با پیاز داغ سرخ میکنم توش نمک و زردچوبه میریزم جدا میزارم کنار.کشمش هم جدا سرخ میکنم میزارم کنار.بعد عدس رو که جدا پختم تو برنج در حال جوشیدن میریزم ابکش میکنم یه مقدارش رو بعد دم کشیدم جدا میکنم زعفران میزنم.بعد موقعی که رو دیس میکشم روی برنج رو با برنج زعفرانی گوشت چرخ کرده و کشمش تزیین میکنم

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیازو باگوشت چرخکرده تفت همراه کره تفت میدم زعفرون،دارچین میزنم عدسارو اضاف میکنم لابه لای برنج میریزم،دارچین میپاشم کمی،اب عدس رو برنج میریزم

از دی ماه ۱۴۰۴ متنفرم 🥀🥀🥀🥀🍂🍂🍂

ببین من گوشت چزخکرده رو با پیاز داغ سرخ میکنم توش نمک و زردچوبه میریزم جدا میزارم کنار.کشمش هم جدا س ...

اره ماهم اینطوری درست میکنیم ولی نمیدونم حس میکنم خوب نمیشه گوشتش

من مامانم عدس رو میزاره میپزه...گوشت مرغ روهم آبپزمیکنه و ریش‌ریش میکنه...بعد عدس و گوشت و کشمش و پیاز داغ و ادویه رو باهم تفت میده....

برنج رو هم آبکش میکنه و دم میزنه...وقتی غذارو میخواد بکشه تو ماهیتابه بزرگ مواد رو با برنج قاطی میکنه و میاره...

عاااااالی هست مزش

😂😂😂واجب شد سوال کنی ازش

خیلی حوصله ب خرج میده کشمشوبادارچین تفت میده،تخم مرغ میپزه گوشت قلقلی میپزه،پیازداغ جدا درست میکنه،ته دیگ میذاره،من یکیشوبیشترنمیذارم انقد ادا نداره یه عدس پلو ک😂😂

شخصی ازعالمی که عمرطولانی کرده بود راز عمرطولانی او را پرسید؟عالم گفت:هرگز با نادان بحث نکردم،شخص گفت،مگرمیشود؟ عالم درجوابش گفت:حق باشماست نمیشود...😊