2777
2789
عنوان

خوابگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 3246 بازدید | 106 پست
گوشت و مرغ که لازمم نمیشه  چون اصلا چیزی بلد نیستم 😂😂😂 تو ی ربات رو تصور کن که روزی 14 ساع ...

خوش بحالت خیلی حال میده دانشگاه قبول بشی و بخوای بری یرشهر دیگه.من تجربه داشتم واقعا هیجان انگیزه .ولی فقط یکسال دانشگاه بودم بعد ازدواج کردم برگشتم خونه

زمانی پخته میشی که بفهمی نیاز نیس به هر چیزی واکنش بدی یا به هر حرفی جواب بدی👌👌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم هیچی بلد نبودم صفر صفر بودم ولی مجبور شدم یاد بگیرم اخر هفته ها غذا نیست خودت باید درست کنی

ببین من به شدت آدم انعطاف پذیریم 

با هر قومیتی با هر فرهنگی و آدمی میتونم بسازم 

به شدت اهل سازشم 

اما فکر کردن به لباس شستن یا غذا پختن یا طبقه چندم بهتره و اینا...... بم استرس داده 

مجردم.تیکر رسیدن به آرزومه♥
ماشالله چ تجربه داری عزیزم همش دوس دارم صحبت کنی و منگوش کنم

فدات شم واقعا دارم میگم که سرتون تو درس و دانشگاه باشه جو دوست بازی و تفریح رفتن تو شهر و البته خوبه برید تفریح اما نه هرروز باعث میشه از هدفتون دور باشین این چند سال قراره آینده تون رقم بخوره حتی معمولی ترین درس و ول نکنین بگین چون مهم نیست نرم سر کلاس غیبت اصلا نداشته باشین هر جیزی سر جاش خوبه باید اماده باشین و به آینده درخشان فکر کنید 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
ببین من به شدت آدم انعطاف پذیریم  با هر قومیتی با هر فرهنگی و آدمی میتونم بسازم  به شدت ...

اولش سخته چون عادت نداری من حتی بلد نبودم ماکارونی درست کنم الان عاشق اشپزی هستم البته از لباس شستن متنفرم تو خوابگاهم با گریه میشورم خیلی سخته واقعا

تو همان صبح عزیزی و دلیل نفسی... که اگر بازنیایی به تنم جانی نیست!
انصراف دادی یا انتقالی گرفتی ؟ 

انصراف دادم.خیلی زحمت کشیدم پشت کنکور ولی خب رشته م سخت بود برام‌نمیتونستم .زبان و ادبیات انگلیسی بود.دیگه اومدم شهر خودمون حقوق خوندم علمی کاربردی

زمانی پخته میشی که بفهمی نیاز نیس به هر چیزی واکنش بدی یا به هر حرفی جواب بدی👌👌
آخه گفتم بقیه دختر پسرا همدیگه رو فالو میکنن  من میشم تافته جدا بافته  فک میکنن خودمو می ...

بذار فکر کنن تو میخوای بری درس بخونی آینده ت مهمتره یا فالو کردن این افکار و بریز دور فقط به این فکر کن که باید بهترین باشی تو دانشگاه تو میتونی درضمن زیادئ انعطاف به خرج نده همین باعث صمیمیت میشه

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

تخت پایین ک بگیری میشینن رو تختت اگ دوست نداری تخت بالا رو بگیر

تخت پایین نور کمتر میرسه مگ اینکه از رو ب رو نور بزنه واسه درس خوندن تاریکه پس تخت بالا

واسه رفت و امد تخت پایین مناسب تره

اگ شمال میخوای بری تخت بالا شرجی تر و گرم تره

امان از وقتی ک دسشویی شدید بگیری و تخت بالا باشی و اتاق تاریکو همه خواب😂😂

تنها کاری ک میکنی اینه ک کنار در اتاق تخت بر نمیداری چون اذیت میشی

تمام تجارب دانشجوییم رو در اختیارت گذاشتما😂

یادمه کاردانی ک قبول شده بودم(ترم بهمنم بودم)دقیقا از این تایم همش ب دانشگاه فک میکردم

ذوق زده نشو بابا هیچی توش نی

روزای اولم بجز گرفتن تخت خوب هیچی توش نی حوصلت میپوکه استادام ک معمولن نمیان

آبان شروع میشه در اصل😂

من قهرمان زندگیمو تو آینه میبینم💎
اولش سخته چون عادت نداری من حتی بلد نبودم ماکارونی درست کنم الان عاشق اشپزی هستم البته از لباس شستن ...

چند بار در هفته اجازه میدن بریم حموم؟ 

این دست ماست یا توافقیه؟ 

هر بار که میخام برم باید شامپو و صابون رو تو بقچم بزارم ببرم؟ 😂😂😂

تخت پایین ک بگیری میشینن رو تختت اگ دوست نداری تخت بالا رو بگیر تخت پایین نور کمتر میرسه مگ اینکه ا ...

ببخشید واسه چی میشینن روی تخت پایین؟ 

چخبره اونجا مگه؟😂

چند بار در هفته اجازه میدن بریم حموم؟  این دست ماست یا توافقیه؟  هر بار که میخام برم بای ...

مگه عهد قجره هرروز نری حموم بو گند میگیری خو بله باید بقچه ببندی😂😂😂

ببخشید واسه چی میشینن روی تخت پایین؟  چخبره اونجا مگه؟😂

مبله نمیدونی

مگه عهد قجره هرروز نری حموم بو گند میگیری خو بله باید بقچه ببندی😂😂😂

یعنی میگم توی نوبت باید وایسیم توی طبقه خودمون؟ 

چون همیشه که حموم خالی نیست