2777
2789
عنوان

خوابگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 3246 بازدید | 106 پست
یه سوال میشه اتاق تک نفره گرفت؟

خیر

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
 ببین میتونی مانتوها رو بدی خشکشویی اون که مسئله ای نیست راحت پیدا میشه، بعدم راجب تعداد ب نظ ...

آها مرسی 

من خودمم 2 دست دانشجویی بیشتر نتونستم پیدا کنم بخرم 

چون خودم مانتوهایی که تاحالا میپوشیدم جلوباز و رنگای قرمز و...... بوده 

کم ببرم برا شستن و اتو کردن هم راحت ترم 

اتو هم که میزارم روی بالشت عین میز اتو میشه دیگه 

مجردم.تیکر رسیدن به آرزومه♥

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هیچ راهی نداره؟ چهار نفر واقعا رو مخه دونفره هم نمیشه؟

بستگی داره شاید دونفره داشته باشن البته من تاحالا نشنیدم ولی واقعا باید تحمل کرد چهار تا ادم از چهار فرهنگ مختلف از چهارخانوادخ مختلف با نظرای متفاوت قراره کنار هم زندگی کنن 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
اره معمولا باید خشکشویی داشته باشن انشاالله بزار بری بعدش متوجه حرفام میشی فقط خوب به ذهنت بسپار حرف ...

وای توروخدا نگو 😟😟😟

من توی خونم خیلی سختی کشیدم 

شرایط خوبی نداشتم 

فکر میکردم اونجا زندگیم لذت بخش تره 

البته من حتی سن واقعیم رو هم در نظر دارم نگم چه برسه به راز هام رو...... 

کلا تودارم 

اما اینکه جو سنگین و خشک باشه هم دوس ندارم 

وای توروخدا نگو 😟😟😟 من توی خونم خیلی سختی کشیدم  شرایط خوبی نداشتم  فکر میکردم اونجا ...

نه جو خشک نیست اما باید توی اتخاب دوست دقت کنی سرگ.نوشتتو دوستت میسازه

مواد غذایی ببرم با خودم یا همونجا توی اون شهر تهیه کنم؟ 

چیزایی که گرونه ببر   دانشجویی خرجش زیاده هرچقدرم پول بدن باز کم میاری، چیزای گرون مثل گوشت و مرغ و گردو و عسل و خلاصه هرچی که گرونه از خونه ببر ولی ارزونا مثل ماکارونی رو خودت میتونی بخری مهم نیست  

تو همان صبح عزیزی و دلیل نفسی... که اگر بازنیایی به تنم جانی نیست!
نه جو خشک نیست اما باید توی اتخاب دوست دقت کنی سرگ.نوشتتو دوستت میسازه

ی سوال دیگه 

اگر پسر همکلاسی بهم توی اینستا ریکوییست داد و نخواستم اکسپت کنم زشته؟ 

چون بخاطر همین فکرم اینستا نصب نکردم 

میگم ی ماه دیگه توی رودروایسی میفتم اونوقت 

آخه من قبلا هم که پیج داشتم خصوصی بود و عکس بی حجاب هم میزاشتم 

نمیخام توی محیط آکادمیک و دانشگاه همه چیزمو همه بفهمن 

ی سوال دیگه  اگر پسر همکلاسی بهم توی اینستا ریکوییست داد و نخواستم اکسپت کنم زشته؟  چون ...

نه زشت نیست عاقلانه ترین کارو میکنی

چیزایی که گرونه ببر     دانشجویی خرجش زیاده هرچقدرم پول بدن باز کم میاری، چیزای گرون مثل گ ...

گوشت و مرغ که لازمم نمیشه 

چون اصلا چیزی بلد نیستم 😂😂😂

تو ی ربات رو تصور کن که روزی 14 ساعت درس میخونده 

گوشت و مرغ که لازمم نمیشه  چون اصلا چیزی بلد نیستم 😂😂😂 تو ی ربات رو تصور کن که روزی 14 ساع ...

منم هیچی بلد نبودم صفر صفر بودم ولی مجبور شدم یاد بگیرم اخر هفته ها غذا نیست خودت باید درست کنی

تو همان صبح عزیزی و دلیل نفسی... که اگر بازنیایی به تنم جانی نیست!