2777
2789
عنوان

خوابگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 3246 بازدید | 106 پست
من بعد دوسال خونه گرفتم مردم از بس کثیف بودن 😂😉😂یکسره سر شستن پا و کفششون و موشونه کردن دردسر داش ...

شاید باورت نشه 

اما آنقدر خونمون غیرقابل تحمله که دارم بال درمیارم قراره برم خابگاه 

مجردم.تیکر رسیدن به آرزومه♥
یعنی چی تخت اول و دوم؟  مگه تختا روبه رو هم نیستن؟

اتاق کم جمعیت بگیری بهتره  یکم هزیینه اش بالاتر میره ولی خیلی بهتره

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو عزیزم

بنظرت واسه 3 ماه اول چند دست مانتو ببرم؟ 

مانتو هارو باید چند وقت یکبار بشورم؟ 

اصلا جایی هست که من پول بدم برام بشورن؟ 

درسام سنگینه فکر نکنم از پس این کارا بربیام

اتاق کم جمعیت بگیری بهتره  یکم هزیینه اش بالاتر میره ولی خیلی بهتره

اتاق کم جمعیت یعنی 4 نفره دیگه؟ 

دو تا تخت رو به روی هم میشه 

بعد هر طبقه برای چند تا اتاق یخچال داره؟ 

شاید باورت نشه  اما آنقدر خونمون غیرقابل تحمله که دارم بال درمیارم قراره برم خابگاه

خیلی به هدفت فکر کن تلاش کن تا میتونی حسابی درس بخون خواهرانه میگم نری سرو گوشت بجنبه اتخاب دوست خیلی خیلی مهمه کلاساتو مرتب و به موقع برو منظبت باش برای هر چیزی برنامه ریزی کن توی شهر غریب ولخرجی نکن همیشه پول پس انداز داشته باش بازم میگم انتخاب دوست خیلی مهمه چشم و گوشت باز باشه بعضیا واسه خوشگذرونی میرن دانشگاه شهر دور حواست و جمع کن ازشون دوری کن

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
اتاق کم جمعیت یعنی 4 نفره دیگه؟  دو تا تخت رو به روی هم میشه  بعد هر طبقه برای چند تا ات ...

امکان داره خوابگاه خوبی باشه تو اتاقتون یخچال جدا داشته باشین اره چهار نفره منظورمه

خیلی به هدفت فکر کن تلاش کن تا میتونی حسابی درس بخون خواهرانه میگم نری سرو گوشت بجنبه اتخاب دوست خیل ...

مرسی 😘

البته فک کنم اونجا هم همه سرا توی کتابه 😂😂😂

میگم جایی هست که پول بدم لباسامو بشورن؟ 

یا اجاره ماشین لباس شویی 

معلوم نیست  من خودم جنوبم  اما با توجه به رتبم یا شمال یا غرب میارم

ببین میتونی مانتوها رو بدی خشکشویی اون که مسئله ای نیست راحت پیدا میشه، بعدم راجب تعداد ب نظرم بستگی به خودت داره که چقدر برات مهمه تکراری نپوشی من خودم بیشتر از پنج شیش تا نمیبرم چون کلا جا هم نیست که بذاری

تو همان صبح عزیزی و دلیل نفسی... که اگر بازنیایی به تنم جانی نیست!
مرسی 😘 البته فک کنم اونجا هم همه سرا توی کتابه 😂😂😂 میگم جایی هست که پول بدم لباسامو بشورن؟&nbs ...

اره معمولا باید خشکشویی داشته باشن انشاالله بزار بری بعدش متوجه حرفام میشی فقط خوب به ذهنت بسپار حرفامو محیط خوابگاه خیلی خیلی فرق داره با خونه و منزل با هیچ کس حتا بهترین ادم صمیمی نباش راز زندگیتو تو سینت حبس کن که هیچ وقت نمیتونی ادمیزاد و بشناسی

بعدش 5شنبه و جمعه غذا باخودمه که تعطیلم  درسته؟

اره دیگه خودت درست میکنی