2777
2789
عنوان

خوابگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 3246 بازدید | 106 پست
نمیشه سال اول درساتون و استاداتون یکیه بعدها تو بعضی دروس که انتخاب میکنید و استادی که انتخاب میکنید ...

نه 

توی خوابگاه نمیخام باهام باشن 

ترجیح میدم بچه های رشته های دیگه باهاشون اتاق وردارم

ولی انگار دست خود آدم نیس 😟😟😟

مجردم.تیکر رسیدن به آرزومه♥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره بابا از روزی که شروع سال تحصیلی رو بزنن مجبورن خوابگاه بدن معمولا هم ۲۰ شهریور میزنن ممکنه خوابگ ...

ی چنتا سوال دیگم میتونم بپرسم 

البته فک کنم چنتا تاپیک لازمه که بزنم

اقا محمد بنده اشتباهی دعوت دوستی فرستااادم😭😭😭😭

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

انتخاب تخت با خودته و شرایط خصوصی خودت اینکه گرمایی هستی یا خیر و ....

تخت اول شلوغه و تخت دوم بین تخت اول و سوم خیلی خفه کنندس تخت اخر بهتره اما پایین اومدن از پله باریک فلزی پا رو درد میاره ...

من خوابگاه پسر عموم رفته بودم یه اتاق بود فقط یه تخت اینور یکی اونور بقیه رو زمین بودن 😆

💃💃💃💃
ی چنتا سوال دیگم میتونم بپرسم  البته فک کنم چنتا تاپیک لازمه که بزنم

عزیزم سوال منم ج بده بی زحمت میخوام اطلاعات بگیرم.

1- روزی چند ساعت درس خوندی؟

2- چند سال پشت کنکور بودی؟

3- داروسازی پردیس خودگردان و ازاد تا چه رتبه ای میخواد؟

4- فیزیوتراپی پردیس خودگردان و ازاد تا چه رتبه ای میخواد؟

خدایا بخاطر همه داشته ها ونداشته هایم شکر.
امیدوارم بعد یک ترم پشیمون نشی

من بعد دوسال خونه گرفتم مردم از بس کثیف بودن 😂😉😂یکسره سر شستن پا و کفششون و موشونه کردن دردسر داشتم

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
من بعد دوسال خونه گرفتم مردم از بس کثیف بودن 😂😉😂یکسره سر شستن پا و کفششون و موشونه کردن دردسر داش ...

من از اول انقدر گریه کردم خوابگاه نرفتم ، اما همه دوستام بعد یک ترم دنبال هم خونه بودن

خدایا برای همسر بی نظیر و دختر یکی یکدونم سپاسگزارم❤️🌸
عزیزم سوال منم ج بده بی زحمت میخوام اطلاعات بگیرم. 1- روزی چند ساعت درس خوندی؟ 2- چند سال پشت کنکو ...

باشه 

بین 10تا14 ساعت خوندم 

3 سال واسه کنکور خوندم 

رتبه قبولی به منطقه بستگی داره 

من منطقه دو بودم 

تا 2200 نهایتا روزانه 

تا 4000 پردیس خودگردان و آزاد میشه رفت 

که هزینه آزاد هم نصف خودگردان

البته پزشکیا تمییزن فکر کنم

انتخاب تخت با خودته و شرایط خصوصی خودت اینکه گرمایی هستی یا خیر و .... تخت اول شلوغه و تخت دو ...

یعنی چی تخت اول و دوم؟ 

مگه تختا روبه رو هم نیستن؟