2777
2789
عنوان

نابود شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 42 پست
واقعیتش اینه ک هیچ استعدادی ندارم و نمیخام ریسک کنم مامانمم خیلی روم فشار میاره

مگه بقییه ادما چه جورین عزیزم؟ باید دنبال استعدادت بگردی تا پیداش کنی بع نظرم خیلی سخت میگیری به خودت

بزرگ مرد تاریخ ایران ،سردار من ،حاج قاسم شهادتت مبارکت باشد سردار، ایرانم یتیم شد و طعم یتیمی را چشیدم 😭...لطفا برای شادی روح سردار شهید حاج قاسم سلیمانی یه صلوات بفرستین🌸
واقعیتش اینه ک هیچ استعدادی ندارم و نمیخام ریسک کنم مامانمم خیلی روم فشار میاره

نگو اینجوری کنکور خیلی سخت شده توفقط بیس سالته من ادماییو میشناسم ک پشت کنکور پیرشدن براپزشکی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یه سال ازت بزرگترم و از بابام پول میگیرم دوستای هم سنمم کلا همینن ... الان کمتر دختری پیدا میشه ت ...

می‌دونی من روابطم با بابام فرق میکنه اصلن ازش بدم میاد به دلایلی ک نمیشه بگم واسه همین اینکه منتشو بکشم برام وحشتناکه

خداشفابده. مادرتونا ولی شمادیگه بزرگ شدی وظیفه داری به مادرت روحیه بدی چرافکرمیکنی ازباباپول بگیری ...

من قبلشم نمی‌گرفتم ولی اگه بهم عیدی میداد قبول میکردم الآنم ک سنم زیاد شده و هیچی نشدم حس انگل بودن میکنم بخدا اگه بابامو دوست داشتم میرفتم طرفش ولی اصلن هیچی نمیتونم. ازش بخام

عیب نداره منم تنهایی خریدبلدنیستم شماهم ایشالله مامانت زودی خوب شه همه چی مثل قبل بشه بعدشم ازبابات ...

مامانم مریضیش حالا حالا خوب نمیشه یه آدم پیگیر میخاد ک ببرش دکتر و براش خرج کنه مامانم بیماری روحی  داره

مگه بقییه ادما چه جورین عزیزم؟ باید دنبال استعدادت بگردی تا پیداش کنی بع نظرم خیلی سخت میگیری به خود ...

هرچی بخام یاد بگیرم پول میخاد از یه طرفم مامانم فشار  میاره و از یه طرفم اگه رشته ای برم ک فرداش کار گیر نیارم خیلی بد میشه

عزیزمممممم

کاملا فهمیدمت 

چقدددددررر خانواده های مشابه داریم 

انگار مایین 

حتی مانان های مشکل روحی 

عزیزم 

با این شرایط نباید یه سال پای کنکور میموندی 

الانم بگم انتخاب رشته کن هر چی قبول شدی برو 

خودت رو نجات بده 

یه کم خود خواه باش

عذاب وجدان و همرنگ شدن تو با فضا هییییییچ دردی دوا نمیکنه 

فقط تو رو هم خراب میکنه 

فعلا سعی کن رو خودت کار کنی یه پولی بگیری لا اقل یه مانتو بگیری بری بیرون 

یه مانتو مشکی یا رنگ تیره بگیر و ساده ک به همه چی بیاد 

نگران نباش 

همه ش میگذره 

من الان با وجود بچه هنوز درگیر مشکلاتشونم 

عزیزم 

تو مثل من نباش 

خودخواه باش 

خودت رو نجات بده 

عزیزمممممم کاملا فهمیدمت  چقدددددررر خانواده های مشابه داریم  انگار مایین  حتی ما ...

ممنونم ازت عزیزم بخاطر حرفات

میخواستم انتخاب رشته کنم برم یکی از رشته های با سوابق تحصیلی مامانم الم شنگه راه انداخت و نذاشت الآنم دیگه زمانش گذشته...  از اینم ترسیدم ک بعد از دانشگاه کار گیر نیارم 

بنظرت حقمه ک از بابام پول بگیرم؟

اره چرا حقت نباشه ؟؟ چون همیشه تحقیر شدی و سرزنش و فداکاری کردی دلیل نمیشه ک حقیر باشی واقعا 

دلیل نمیشه انقد در مورد خودت بد فکر کنی 

حتی تو همین شرایط تو باید بتونی بدون عذاب وجدان شاد باشی و جدا و مستقل 

این حق همه ادم هاست 

تو رو خدا تو از من بهتر باش 

این عذاب وجدان ها ذو بریز دور 

ببین

تو همه شهر ها کتاب خونه عمومی هست که رایگان کتاب قرض میده 

کتاب های روانشناسی و اعتماد بنفس رو بخون 

خییییییلی اندازه سالها باید رو خودت کار کنی؟ 

آره به این همه سختی که میکشی نمی ارزه حتی اگه دوسش نداشته باشی 

مرسی ...می‌دونی من نمیخام بوسیله خواستن پول با بابام روابط خوب بچگیمو دوباره داشته بشم ینی واقعن نمیتونم بخاطر خیلی چیزا