2777
2789
عنوان

نابود شدم

474 بازدید | 42 پست

بچه ها  من 20 سالمه 

دوبار کنکور تجربی دادم ولی هر دوتاشو الکی و بدون انگیزه دادم فقط چون ثبت نام کرده بودم رفتم

میدونین اون یه سالی که پشت کنکور موندم کلاس کنکور نرفتم چون دلم نمی‌خواست خرجم کنن (امسال مامانم میگه از مهر می‌فرستیمت کلاس...)

هیچ دوستی هم نداشتم و اصلن از خونه نرفتم بیرون و فضای خونه هم پر از درد و مرض و بدبختی بود که دیگه زیاد میشه اگه بخام توضیح بدم

من تقریبن هیچوقت تا جایی که یادمه از بابام پول نخواستم حتا توی دوران دبیرستان حسرت یه اردو به دلم موند چون نمیخاستم از بابام پول بگیرم 

شاید مسخره کنین ولی چند ساله یه مانتو نگرفتم قبلنا خرید عید با مامانم می‌رفتیم لاقل سالی یه بار یه لباسی می‌گرفتیم ولی الان دیگه مامانمم نمیاد بخاطر مریضیش و اینکه دیگه با اقوام مون رابطه نداریم که بخاطرش لباس عید بگیریم

خنده داره ولی من اصلن خرید کردنم بلد نیستم

امسال به خودم گفتم برم یه کلاس ورزشی و یه مانتو ساده و آبرومند لاقل واسه خودم بگیرم که وقتی میرم بیرون انقد خجالت نکشم با مانتوی کهنه ی مدرسه م ...که اینجوری شاید روحیه م بهتر بشه از فضای خونه یکم دورتر بشم و آدمای دیگه رو ببینم... ولی میدونین چیه اینکه مجبورم از بابام پول بگیرم یا پولی که بهم میده رو قبول کنم و خرجش کنم خیلی عذابم میده... این مسئله ام که هیشکی نه مامانم نه داداشم واسه خودشون لباس نمیخرن و نمیرن بیرون بیشتر اذیتم می‌کنه و باعث میشه اگه واسه خودم لباس بگیرم احساس گناه کنم

کلن موندم توی خونه ... با یه مامان مریض ... کلی محدودیت و تنهایی .... از خودم بدم میاد که با این سنم نه میتونم کار کنم نه دانشگاه قبول شدم ... از خودم بدم میاد که اینقدر بی عرضه م

یه روزی منم رویاهایی  داشتم ولی...

چرا از اینکه از پدرتون پول بگیرین شرمنده میشین؟

بزرگ مرد تاریخ ایران ،سردار من ،حاج قاسم شهادتت مبارکت باشد سردار، ایرانم یتیم شد و طعم یتیمی را چشیدم 😭...لطفا برای شادی روح سردار شهید حاج قاسم سلیمانی یه صلوات بفرستین🌸

کنکور انسانی چرا نمیدین قبولی توش راحتتره چون شرکت کننده هاش کمترن

بزرگ مرد تاریخ ایران ،سردار من ،حاج قاسم شهادتت مبارکت باشد سردار، ایرانم یتیم شد و طعم یتیمی را چشیدم 😭...لطفا برای شادی روح سردار شهید حاج قاسم سلیمانی یه صلوات بفرستین🌸

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید همه دنیا بخواد خودشونو بندازن توی چاه 

دلیل نمیشه تو هم بپری تو چاه!

زندکی‌دو روزه پدر با همه چیزاش خودشو واسه بچه ش فدا میکنه و مطمئنباش اگه این موضوع رو‌بفهمه واثعا دلش میشکنه 

من الان که خودم باردارم و شوهرمو‌میبینم ک چقد به فکر‌بچمونه میفهمم باباها چقد از خود گذشته هستن 

به این موضوع فکر‌ نکن به خودت برس‌و‌بگرد زندگی ارزش فکر‌کردن به این مسائل رو‌نداره 

مطمئن باش پشیمون میشی دخار جان 

چرا از اینکه از پدرتون پول بگیرین شرمنده میشین؟

روابطم باهاش خوب نیس توی دلم بخاطر خیلی چیزا نمیتونم ببخشمش و کلن جوریه ک ما باهم غریبه ایم و فقط سلام علیک میکنیم بعدشم خیلیا همسن من کار میکنن و از خودشون یه پولی دارن

روابطم باهاش خوب نیس توی دلم بخاطر خیلی چیزا نمیتونم ببخشمش و کلن جوریه ک ما باهم غریبه ایم و فقط سل ...

ببین حتما ک همه نباید پزشکی بخونن اگ توچیزی استعداد داری خیاطی چیزی میتونی ازون شروع کنی

کنکور انسانی چرا نمیدین قبولی توش راحتتره چون شرکت کننده هاش کمترن

بخاطر آینده کاری اومدم تجربی بخاطر رشته های پیراپزشکی بعدشم الان بعد از این همه خوندم حیفم میاد درسایی ک هیچوقت نخوندم رو بخونم

روابطم باهاش خوب نیس توی دلم بخاطر خیلی چیزا نمیتونم ببخشمش و کلن جوریه ک ما باهم غریبه ایم و فقط سل ...

من یه سال ازت بزرگترم و از بابام پول میگیرم دوستای هم سنمم کلا همینن ... الان کمتر دختری پیدا میشه تو سن ۲۰ _۲۱ سالگی مستقل باشه عزیزم انقدر به خودت سخت نگیر

ببین حتما ک همه نباید پزشکی بخونن اگ توچیزی استعداد داری خیاطی چیزی میتونی ازون شروع کنی

واقعیتش اینه ک هیچ استعدادی ندارم و نمیخام ریسک کنم مامانمم خیلی روم فشار میاره

بخاطر آینده کاری اومدم تجربی بخاطر رشته های پیراپزشکی بعدشم الان بعد از این همه خوندم حیفم میاد درسا ...

من خودمم تجربی خوندم ولی پشیمون شدم چون رقابت توش واقعا سنگینه ولی شما اگه انگیزه قبولی دارین راهی که رفتینو ادامه بدین