من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
من تو اقدام نیستم،ولی کیست دارم ۲هفته قبل یک شب جلوگیری نکردم الان ۲هفته میشه کمر درد شدید دارم ۱۰ روزم مونده به پریودی هیچ وقت این درد و نداشتم،تستم گذاشتم منفی بود نمیدونم چ خبره 🤦🏻♀️
کمر دردم داشتی؟بیبی من هاله کمرنگ انداخته دیروز موعدم بود نمیدونم کی برم از بدم ۶ ماه پیشم سقط داشتم ...
اره ته کمرم و لگنم،من یک روز مونده به موعدم هاله انداخت،روز پریودم پر رنگ شد،دو ساعت بعدشم پریود شدم تا فرداش ادامه داشت،فرداش ازمایش دادم و باردار بودم،توکلت بخدا ایشالا بارداری