2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

[QUOTE=67303625]واااي زهراجان خداكنه من خيلي وقته انتظارميكشم خداكنه 

بزار بعد پریت دوباره بگیر حتما پررنگ تر میشه بعد برو ازمایش

من ی جا خوندم تو ادرار جوش شیرینم بریزین کف کرد ینی بارداری بنظر من درسته چون خودم ازمایشش کردم قبل اینک این ماه اقدام کنم ریختم اصلا واکنش نداش ولی امروز صب کلی کف کرد

مال منم یه بار اشتباه نشون داد ان شالله که نتیجه بگیری گلم

مال من هر ماه کلی امیدوارم میکنه بعد گند میزنه توش هر ماه علایم دارم درد سینه درد پریودی تکرر ادرار باز پریود میشم 

خسته شدم دیگه دیروز گفتم خدایا یا همین عید قربان حاجتمو بده یا هفته دیگه امام علی رو قسم میدم ازت عیدی بگیره واسم هلاک شدم دیگه از قرص و امپول و استرس و درد و کوفت و زهرمار اینقدم بی عارم از رو نمیرم بی خیالش بشم 

مال من هر ماه کلی امیدوارم میکنه بعد گند میزنه توش هر ماه علایم دارم درد سینه درد پریودی تکرر ادرار ...

اصن ی ماه بیخیال باش برو عشقو حال یادت بره زیاد حساس شدی و درگیر علائم شدی بیخیال باش

[QUOTE=67303625]واااي زهراجان خداكنه من خيلي وقته انتظارميكشم خداكنه  بزار بعد پریت دوباره ...

زهرا جون من شب جمعه مثلا اقدام كردم صبح پنج شنبه همون هفته يعني شش روز بعدش رفتم ازمايش گفتم فوقش ميزنه مشكوك دركمال تعجب گفتن صفر اما از يكي از دوستام كه پرستاره پرسيدم كفت خيلي زود رفتي از الان كه روز٢٥پريودمه بي بي چكم همشون يه هاله ميافته به نظرت ميشه كه از منفي باشه بي بي مثبت خيلي زود رفتم ازمايش

اصن ی ماه بیخیال باش برو عشقو حال یادت بره زیاد حساس شدی و درگیر علائم شدی بیخیال باش

با اون همه دارو هرماهه چطور بی خیال بشم 

پنج شیش ماه بی خیال بودم دیدم نشد رفتم دکتر فقط دعا کن این ماه فرجی بشه چون دیگه تخمدونمم سمت چپ امیدی بهش نیس سمت راستمم ضعیفه کیستم دارم دعا کنین منم این ماه باردار بشم 

زهرا جون من شب جمعه مثلا اقدام كردم صبح پنج شنبه همون هفته يعني شش روز بعدش رفتم ازمايش گفتم فو ...

گلم زود رفتی از دادی اخه تازه بعد ۱۰ روز لقاح انجام میشه 

بعد ۶ روز اخه نشون نمیده که فردا برو ایشالا که هستی اخه بیبی هات خوب بود مال من کمرنگه مثل سایس گفتم دو سه روز دگ برم چون سقط داشتم برم پیش دکترم بم امپول بده اینبار سقط نشه

زهرا جون من شب جمعه مثلا اقدام كردم صبح پنج شنبه همون هفته يعني شش روز بعدش رفتم ازمايش گفتم فو ...

هاله میندازه مثبته زود رفتی ازمایش باید بذاری یا روز موعدت بری یا دوروز بعدش مبارکت باشه بارداری با اون همه بی بی چک مثبت 

با اون همه دارو هرماهه چطور بی خیال بشم  پنج شیش ماه بی خیال بودم دیدم نشد رفتم دکتر فقط دعا ک ...

ان شالله من محرم که نذر کردم به حق پنج تن برای توهم نذر میکنم که ب خیر بشه برات عزیزم

ان شالله من محرم که نذر کردم به حق پنج تن برای توهم نذر میکنم که ب خیر بشه برات عزیزم

خدا خیرت بده منم یه ذکره توحید گفتن بهم اونو واسه توام میخونم پریشبا حرم بودم به امام رضا گفتم میخوام سید خودتون زیاد کنم چرا اینقد اذیت اخه

خدا خیرت بده منم یه ذکره توحید گفتن بهم اونو واسه توام میخونم پریشبا حرم بودم به امام رضا گفتم میخوا ...

انشالله که بشه گلم نگران نباش علم انقد پیشرفت کرده ک نشد نداره من یه بنده خداییو میشناسم که یه سال جلو گیری داشت ۱۰سال تخمدوناش خشک شده بود اصلا 

میرف ازمایش رحم میداد ک ی دوربین کوچیک میفرستادن تو رحم فقط جیغ میکشید ی ماه رف کربلا وقتی برگشت کمر درد داشت الان ی بچه ۱ ساله داره ماشالا

انشالله که بشه گلم نگران نباش علم انقد پیشرفت کرده ک نشد نداره من یه بنده خداییو میشناسم که یه سال ج ...

اااا عکس رنگی رحم داده حتما ای بابا فقط باید خدا بخواد منکه یا علی گفتم و تلاشمم میکنم و توکلمم دارم دیگه قبولیش دست خدا 

با اون همه دارو هرماهه چطور بی خیال بشم  پنج شیش ماه بی خیال بودم دیدم نشد رفتم دکتر فقط دعا ک ...

انشالله دعامبكنم هرچه سريعتر به ارزوت برسي منم بعدازشش سال دارم بچه دارميشم ميدونم خيلي سخته مخصوصاحرفاي مردم بي شعور كه جز ناراحتيت چيزي نميخان

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز