2777
2789

من روز ۱۱ پری واسه اولین بار اقدام کردم و باردار شدم خدارو شکر نینیم هم دختره

۹ روز به پری علائم داشتم و بیبی چک هاله انداخت

از همون فردای اقدام هم دل درد و کمر دردم شروع شد تا لانه گزینی به بعد خوب شد

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من سال پیش باردار بودم،به جز حس پریودی و لگن درد هیچ علامتی نداشتم

کمر دردم داشتی؟بیبی من هاله کمرنگ انداخته دیروز موعدم بود نمیدونم کی برم از بدم ۶ ماه پیشم سقط داشتم میترسم

من تو اقدام نیستم،ولی کیست دارم ۲هفته قبل یک شب جلوگیری نکردم الان ۲هفته میشه کمر درد شدید دارم ۱۰ روزم مونده به پریودی هیچ وقت این درد و نداشتم،تستم گذاشتم منفی بود نمیدونم چ خبره 🤦🏻‍♀️

کمر دردم داشتی؟بیبی من هاله کمرنگ انداخته دیروز موعدم بود نمیدونم کی برم از بدم ۶ ماه پیشم سقط داشتم ...

نترس منم مثل تو شیش ماه پیش اون اتفاق بد افتاد 

برای من دعا کن بابت امضام منم برات دعا میکنم نمک نذر کن ان شا الله سلامته

خدایا نگاهم کن،نگاه تو به من آرامش میدهد💙🫂
کمر دردم داشتی؟بیبی من هاله کمرنگ انداخته دیروز موعدم بود نمیدونم کی برم از بدم ۶ ماه پیشم سقط داشتم ...

عزیزم منم وقتی باردار بودم کمر درد شدید داشتم بی بیمم هاله خیلی کمرنگ انداخت ان‌شاءالله شما هم بارداری عزیز 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
من تو اقدام نیستم،ولی کیست دارم ۲هفته قبل یک شب جلوگیری نکردم الان ۲هفته میشه کمر درد شدید دارم ۱۰ ر ...

تست که الان نشون نمیده باید صبر کنی البته مال من نشون میداد این ماه ولی میترسیدم مثبت کاذب باشه

اره ته کمرم و لگنم،من یک روز مونده به موعدم هاله انداخت،روز پریودم پر رنگ شد،دو ساعت بعدشم پریود شدم تا فرداش ادامه داشت،فرداش ازمایش دادم و باردار بودم،توکلت بخدا ایشالا بارداری

اره ته کمرم و لگنم،من یک روز مونده به موعدم هاله انداخت،روز پریودم پر رنگ شد،دو ساعت بعدشم پریود شدم ...

ایشالا مال من امروز یکم بهتر از روزای قبل بود ولی پررنگ‌نیس خدا کنه پریود نشم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز