2777
2789
عنوان

زنداداشم ...

| مشاهده متن کامل بحث + 1430 بازدید | 80 پست
خدایا مردمو نگا کن...من شوهرم ب زور میگ برو خونه بابات یا جایی..میگم نه پس شام و ناهارت چی میشه یا خ ...

نه زنداداش من رو گازش سلفون کشیده چون روشن نمیکنه 

ماهم دخالتی نکردیم تا این بحث پیش اومد 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخه خانمش یکم بیش از اندازه با فامیلای ما و خودش درگیر شده ب خاطر همین داداشم دیگ ب ناراحتیاش با بقی ...

عزیزم با اینجور افراد صرفا باید در حد سلام علیک برخورد کنی،اصلا کاری به کارش نداشته باش،انگار غریبه است،اینطوری هم خودت آرومی هم ایشون

غمگین نباش... حال جهان خوب میشود :) 🌿
خیلی راحت به داداشت بگو من نمیخوام باعث ناراحتیتون بشم،لطفاً دیگه خونه من نیا زنت راضی نیست

داداش بیچاره چ گناهی کرده فقط  ارومه ک نمیخاد بین خودشو زنش خراب شهه یوقت..وگرنه ج معنی داره زن بوی غذا نیاد تو خونش..بخدا بعضی وقتا شوهرم از دم در میاد میگ بو ی غذا تا دم در میومد..دگ یه سر سفره غذا نخورن زن و شوهر..چجوری میخان بجه رو تربیت کنن

عزیزم با اینجور افراد صرفا باید در حد سلام علیک برخورد کنی،اصلا کاری به کارش نداشته باش،انگار غریبه ...

خب من با ایشون کاری ندارم مشکلش اینه برادرم 10 دیقه میاد خونم در روز  خب منم نمیت نم برادرمو راه ندم اخه مگه میشه برادر 39سالممو راه ندم!

عجب. خب درسته زن هیچ وظیفه ای در قبال این کارا نداره اما عشقی که تو وجود هر زنی هست به خودش اجازه نمیده اجاق خونش سرد بمونه. این چطوری میخواد مادر بشه بچه ها تا یکسالگی باید روزی سه وعده غذای مخصوص واسشون پخته بشه . چه کسایی مادر میشن بخدا.

الهی به امید خودت...  
داداش بیچاره چ گناهی کرده فقط  ارومه ک نمیخاد بین خودشو زنش خراب شهه یوقت..وگرنه ج معنی داره زن ...

اخه اون میره خونه خواهرش سیر میشه دیگه به اونم فشاری نمیاد واسه غذا درست کردن،اگه شوهرش گرسنه بمونه بهش غر بزنه بعد قدره خواهرشوهرشو میفهمه

منم با شما هم عقیده ام

نه زنداداش من رو گازش سلفون کشیده چون روشن نمیکنه  ماهم دخالتی نکردیم تا این بحث پیش اومد  ...

بسم الله..بچه بیچاره چجور شیرو غذا بخوره...اصلن بحث غذا نیست...این سر سفره نشستن خودش محبت میاره..بخدا الان دگ دردا زایمانم شروع شده..ولی خو من پا میشم غذا درس میکنم سر یه سفره چون میدونم محبت میاره و سفره پربرکت و خیرهه‌.اصلن میگن سر سفره نشستن خو جز عمر ادم محسوب نمیشه

خب من با ایشون کاری ندارم مشکلش اینه برادرم 10 دیقه میاد خونم در روز  خب منم نمیت نم برادرمو را ...

میفهمم و کاملا درکت میکنم،اگه چیزی گفت بگو برادرمه نمی تونم راش ندم تو خونم،هرموقع تو برادران راه ندادی منم راه نمیدم

غمگین نباش... حال جهان خوب میشود :) 🌿
اخه اون میره خونه خواهرش سیر میشه دیگه به اونم فشاری نمیاد واسه غذا درست کردن،اگه شوهرش گرسنه بمونه ...

عزیزم من دو ساله ازدواج کردم برادرم 8ساله قبل این ک بیاد خونم همیشه رستوران بود