2777
2789
عنوان

زنداداشم ...

| مشاهده متن کامل بحث + 1430 بازدید | 80 پست
عزیزم من دو ساله ازدواج کردم برادرم 8ساله قبل این ک بیاد خونم همیشه رستوران بود 

آخی دلم واسه داداشت میسوزه

میفهمم خواهری نمیتونی بی تفاوت باشی

خدا زنداداشتو شفا بده،مشکل داره

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عزیزم من دو ساله ازدواج کردم برادرم 8ساله قبل این ک بیاد خونم همیشه رستوران بود 

عزیزم مقصر داداشته ۸ سال چیزی نگف واللاا

....من یبار رفتم خ بابام بعد عروسیم..بابام گف اجاق خوتتون روشن کن زشته ..واقعنم راس گف 

عزیزم مقصر داداشته ۸ سال چیزی نگف واللاا ....من یبار رفتم خ بابام بعد عروسیم..بابام گف اجاق خوتتون ...

عزیزم کارشون ب جدایی کشید برادرم قرص اعصاب مصرف میونه و خیلی چیزای دیگ ک تا حالا ب روش نیوردبم گفتیم زندگی خودشونه ولی چون مادرم مریضه برادرم برا این ک اتفاقی نیفته واسش جدا نمیشه

عزیزم کارشون ب جدایی کشید برادرم قرص اعصاب مصرف میونه و خیلی چیزای دیگ ک تا حالا ب روش نیوردبم گفتیم ...

خدا خودش کمکش کنه

اگه زنداداشت انقد واسه شوهرش و بقیه معلوم الحاله بیخیال،به حرفاش اصلاً اهمیت نده

فکرکن یه دیوونه داره چرتو پرت میگه،هوای داداشتو داشته باش

عزیزم کارشون ب جدایی کشید برادرم قرص اعصاب مصرف میونه و خیلی چیزای دیگ ک تا حالا ب روش نیوردبم گفتیم ...

اخه عزیزم..چی ب روزداداشت اورد معلومه جدا از ای موضوع...موضوعات دگ هم هس واسه رفت و امد و رفتاراش

وا شما بری واسه چی؟ دفه دیگه حرف زد بگو خودت که به روی خودت نمیاری یه غذایی درست کنی داداش بیچارمم که میاد یه لقمه خونه ما بخوره میخوای آتیش بگیری؟ 

مگه ازش میترسی که میخوای فرار کنی؟

تو رابطه‌ای که قراره همش اشتباهات طرفو ببخشی... یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن :)
من با شویم دعوا میکنم غذا بیرون نخور معدت خراب میشه ...حالا بجه بیچاره چ گناهی کرده واقعن الانم باید ...

بخدا من اصلا در جریان خورد و خوراکش نیستم ولی نشده یه بار برادرم دست خالی رو پلها ببینم ولی از اول هممونو شاهد گرفت ک اگه بچه بیارم شیر نمیدم سینهام خراب نشه فردا روز داداشتون توقعی نداشته باشه