2777
2789
عنوان

زنداداشم ...

| مشاهده متن کامل بحث + 1430 بازدید | 80 پست

چرا تو بری والا اونی که مشکل داره اونه نه شما بعدشم دیگه کارشون نداشته باش نه برو نه بیان اونا مثل همسایه هم نباشید اصلا به داداشتم بکو شرمنده زنت اینجوریه نمیخوام مشکلی پیش بیاد براتون یا برای خودم پس نیایمو بریم بهتره 

وا شما بری واسه چی؟ دفه دیگه حرف زد بگو خودت که به روی خودت نمیاری یه غذایی درست کنی داداش بیچارمم ک ...

اخه میترسم اعصاب داداشمو خورد کنه روزی 5تا قرص میخورد جدیدا از ذوق بچه شده  2 تا 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نفروش..شما که مشکلی نداری..اون باید تجدید نظر کنه.با برادرت حرف بزن بگو کمتر ارتباط داشته باشیم بخاطر حفظ زندگیتون..

اما یه سوال چرا جیگر واسه خانم باردار بده؟ 

بخدا من اصلا در جریان خورد و خوراکش نیستم ولی نشده یه بار برادرم دست خالی رو پلها ببینم ولی از اول ه ...

روم سیاه چ بی حیا..من بچه میخاد بدنیا بیاد پدرشوهرم خبر نداره روم نیست بش بگم

چرا تو بری والا اونی که مشکل داره اونه نه شما بعدشم دیگه کارشون نداشته باش نه برو نه بیان اونا مثل ه ...

عزیزم  بخدا نمیتونم ب برادرم بگم نیا چرا بارها گفتم اما غیر مستقیم اونم میگه صدف بهونه زیاد داره این ن یه موضوع دیگ 

اخه میترسم اعصاب داداشمو خورد کنه روزی 5تا قرص میخورد جدیدا از ذوق بچه شده  2 تا

داداشتون اگه راضی نیس از شرایطش میتونه جدا بشه شما که مسئول زندگیش نیسی 

از بس بخاطر داداشتون هیچی نگفتین زنش دور برداشته فکر کرده خبریه که هرکاری کنه هیشکی هیچیش نمیگه، بلاخره یکی باید تو روش وایسه

تو رابطه‌ای که قراره همش اشتباهات طرفو ببخشی... یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن :)
نفروش..شما که مشکلی نداری..اون باید تجدید نظر کنه.با برادرت حرف بزن بگو کمتر ارتباط داشته باشیم بخاط ...

نمیدونم عزیزم منم امروز متوجه شدم از دوستم پرسیدم گف بده 

داداشتون اگه راضی نیس از شرایطش میتونه جدا بشه شما که مسئول زندگیش نیسی  از بس بخاطر داداشتون ...

مشکلمون مادرمه ک مریضه عمل قلب داشت زمستون اصلا نباید ناراحت بشه برادرمم اینو میدونه 

عزیزم  بخدا نمیتونم ب برادرم بگم نیا چرا بارها گفتم اما غیر مستقیم اونم میگه صدف بهونه زیاد دار ...

خب بگو میایی پیشش نگو اصلا 

بنظرم که محل به صدف نده و الکی خودتو اواره نکن برای اون مشکل داره اون بره 

مشکلمون مادرمه ک مریضه عمل قلب داشت زمستون اصلا نباید ناراحت بشه برادرمم اینو میدونه 

چیکار به مادرتون داره؟ مادرتون به اذیت و آزار پسرش راضیه؟ 

تو رابطه‌ای که قراره همش اشتباهات طرفو ببخشی... یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن :)
خب بگو میایی پیشش نگو اصلا  بنظرم که محل به صدف نده و الکی خودتو اواره نکن برای اون مشکل داره ...

اخه ساختمون دو طبقه تک واحدیه رفت و امدا مشخص میشه 

اره دیگ بیخیال رفتن شدم