2777
2789
عنوان

زنداداشم ...

| مشاهده متن کامل بحث + 1430 بازدید | 80 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

فقط اونجایی که گفتی گازو سلفون کشیده روش😲

اصلا مگه میشه؟؟؟؟؟ در این حد تنبل و بی مسئولیت؟؟؟

و این که چطور میتونه به بچش شیر نده😢

ای خدا... چرا بعضی زنا اینجوری میکنن که بنیان خانوادشون سست بشه؟😔 همون دور هم بودن سر سفره گفت و گو و بگو بخند بالاخره خیلی تاثیر داره و این که باید بدونه که شکم برای مردا مهمه. چه بخواد چه نخواد... 

یه کم با مهربونی نصیحتش کن عزیزم خیرخواهانه یا از یه بزرگتر بخواه این کارو انجام بده. هرکی که زنداداشت بیشتر دوسش داره و قبولش داره باور کن دلم سوخت براشون انشالله که تو همه خونه ها شادی باشه

بعد اون موقع من دوران نامزدیم میرفتم خونه مادرشوهرم ظرف میشستم  خواهرشوهرم میگفت پرسروصدا میشوری فلانی(جاریم)خیلی آروم میشوره😕😑یا غذا درست نمیکردم اما الان خونه خودمون درست میکنم 

اون موقع خواهرشوهرم میگفت باید یاد بگیری دیگه و فلان..درصورتی که الان شوهرم براشون تعریف میکنه که زنم آشپزیش عالیه دستشم پیمونست غذارو اندازه درست میکنه..آخه اونا غذاهای یک هفته پیششونم تو یخچاله😜

فقط اونجایی که گفتی گازو سلفون کشیده روش😲 اصلا مگه میشه؟؟؟؟؟ در این حد تنبل و بی مسئولیت؟؟؟ و این ...

اتفاقا همینجور زن ها هم بیشتر شوهراشون دوستشون دارن و قدرشون رو میدونن..اونوقت ایل و طایفه شوهرشونم کاری باهاشون ندارن میگن بدتر ازین نمیشه زندگیشون..ولی ماها چوب قدر ندونستن خودمون رو میخوریم که راحت لطفامون رو تبدیل به وظیفه میکنیم  وخودمون یک کار میکنیم زبون بقیه بالامون دراز باشه

پس خاک تو سر من که تو دوران دوستی نمی ذارم دوست پسرم زیاد غذا از بیرون بخره میگم نمیخاد خرج اضافه کنی و خودم‌میرم براش غذاهای درخواستیش می پزم  البته همین باعث شده پررو بشه و تازگیا میگه خونه رم تمییز کن  یه شوهر مثل داداش شما گیرم بیا دوثانیه این تحمل نمی کنم  

آرامش است؛ عاقبت اضطراب‌ها....خلاصه که اینقد غصه نخورید بالاخره خوب میشه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم👍😍😀

وااای چرا اینجوریه من که یسری غذا هارو ک دوست ندارمو اصلا نمیتونم بپزم یعنی بوش حالمو بهم میریزه میگم خواهرشوهرم‌میپزه  خیلی هم تا حالاش به دردم خورده و با هم خوبیم این چرا اینجوریه😐از خداشم باشه..واقعا همچین ادمی تو خوانواده باشه سخته ولی چون زن برادرته چیزی نمیشه گفت