2777
2789
عنوان

شکست عشقی

| مشاهده متن کامل بحث + 67178 بازدید | 1266 پست
خب دوسته شما پسر بوده من دخترم فرق ميكنه😐

برا پسرا که سخت تره.. اتفاقا غرور دخترا باعث میشه پسرا فک کنن دیگه دوستشون ندارن و امکان برگشت نیست.. معمولا پسرا تو مسایل عاطفی غرور خودشونو میشکونن خیلی زیاد

اینجوری نگید من کشیدم میفهمم استارتر چی میگه داغون شدم ده سال  الان پدر بچه هامه ولی انتخابم غ ...

من به خونوادش گفتم به تک تکشون ک عاشقشم میخوامش اونم ب ما فحش داد کلی تحقیرمون کردن ولی باز من می‌گفتم میخوامش ما انتظار همچین روزی و می‌کشیدیم بهش گفتم احتمال اینکه کتک بخوری هست منو قبول نکنن هس چن با اخلاقیات خونوادش آشنا بودم اونم گفت خیالت راحت بقران گف خیالت راحت من بکشنمم دست ازت نمیکشم یاتو یامرگ اما یه روز رفت بی خبر..من بجز دختره کسیو نداشتم ک جلو خونوادش بیاستم اما اون نموند ک منم ب جنگیدنم ادامه بدم 

کاش میشد سوار قطار بچگیا میشدو می رفتیم هوهو چی چی...  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجوری نگید من کشیدم میفهمم استارتر چی میگه داغون شدم ده سال  الان پدر بچه هامه ولی انتخابم غ ...

منم ۶سال باهاش بودم وقتی یه دفعه رفت شوکه شدم آخه ازش بعید بود از این نامردیا بلد نبود ولی رفت و الان یک ماه از رفتنش میگذره حتی یه خدافظی نکرد با من ک منو ببخش منو حلال کن منم بگم خوشبختیت آرزومه برو حلالی یا التماسش کنم یا بجنگم 

من به خونوادش گفتم به تک تکشون ک عاشقشم میخوامش اونم ب ما فحش داد کلی تحقیرمون کردن ولی باز من می‌گف ...

واقعا براتون ناراحت شدم ....

چراخب؟؟؟؟ چه مخالفت سرسختانه ای....

راستش برادربزرگم که جای پدرم بود گفت ما اون آقا رو راه نمیدیم 

می‌رفت تحقیقات صدای نظر مردم رو ضبط میکرد واسه من میآورد می‌گفت ببین مردم راجع بهش چیا میگن...

بازم باالتماس ازشون خواستم اجازه بدن ....

هیچ حمایت مالی هم نداشتیم 

همه به فرو پاشیدن این عشق مطمئن بودند ولی خب ...ادامه دادم

حالا بقیه شو توی تاپیکم هست اگه حوصله داشتید بخونید

منم ۶سال باهاش بودم وقتی یه دفعه رفت شوکه شدم آخه ازش بعید بود از این نامردیا بلد نبود ولی رفت و الا ...

بازم یه درصد شاید مجبورش کردند 

شاید اون حالش بدترازشماست 

امکان نداره دختر اینقدر سنگدل

واقعا براتون ناراحت شدم .... چراخب؟؟؟؟ چه مخالفت سرسختانه ای.... راستش برادربزرگم که جای پدرم بود ...

گفتن ک پسره پدر نداره گفتن نمیتونه خوشبختت کنه

چی بگم؟؟؟؟ برادرهای من پدرندارند یکی ازیکی بهتر شماهم بهترشو پیدامیکنید انشالله صلاح شمانبوده

بابا بهونشون بوده چن خواستگارش پولدار اومد براش

خوشبختی؟؟

از همسرم به عنوان همسر نه !!!!

همونی بود که توی تحقیقات گفته بودند مفصل توی تاپیکم هست

ولی پدر خوبیه چون خودم پدر نداشتم لذت میبرم ازین ارتباط پدرفرزندی

الان به دخترم دارم یاد میدم که اگه فهمیدی یه چیزی اشتبااااااهه ادامه ندهههههههه

ارزشش داشت این همه براش جنگیدین یا ن

اگه انتخاب م درست بود اگه میشناختمش اگه عقل داشتم می‌فهمیدم بداخلاقی چقدر آسیب زننده ست......بله ولی واقعا اونی نیست که باید باشه 

به جرأت میگم هرمردی اگه بود خوشبخت ترین بود ولی قدر نمیدونه