2777
2789
عنوان

شکست عشقی

| مشاهده متن کامل بحث + 67178 بازدید | 1266 پست
مطمینی.. اگه دوستت نداشت که باهات دوست نمیشد.. اگه تو هم میتونستی بی خیالش شی اینجا مطرح نمیکردی

ول کن اصن عشقی نیس تو این دنیا دلتو بده ب خدا

کاش میشد سوار قطار بچگیا میشدو می رفتیم هوهو چی چی...  
مطمینی.. اگه دوستت نداشت که باهات دوست نمیشد.. اگه تو هم میتونستی بی خیالش شی اینجا مطرح نمیکردی

خب من نمیتونم بیخیال شم ولی اون اگه دوستم داشت حتماواسه نگه داشتنم کاری میکردحتمانداشت دیگ

میگذره....ولی ردش میمونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ادم ازکسی که دوسش داره نمیتونه راحت بگذره ونمیتونه ازش بیخبربمونع

دوس داشتم هیچوقت عاشق نمی‌شدم مزخرف نرین چیره البته قبل ازدواج عشق باید تو زندگی مشترک بوجود بیاد 

دقیقا کاش عشق بعد ازدواج پیش بیاد

نرو دیگ سمتش بزار سرنوشت کارشوبکنه البته خودتونم باید تلاش کنین ولی بهترین تصمیم و عاقلانه ترین.

ادم ازکسی که دوسش داره نمیتونه راحت بگذره ونمیتونه ازش بیخبربمونع

منم فک میکردم دوسم نداره.. ولی خیلی تلاش کردم پیش چند تا مشاور رفتم.. کتابای روانشناسی خوندم تو این زمینه.‌ بارها سعی کردم باهاش ارتباط برقرار کنم.. و آخرش هم دیگه فقط صبر کردم.. صبر

یه جاهایی باید غرورو شکست.. وگرنه یه عمر پشیمونی فقط میمونه.. شاید اگه بدونه هنوز دوسش داری اونم برگ ...

الان ديگه خيلى دير شده بنظرم😔البته خبر دارم ازش 

اما ديگه براى اينكه بخوام اين حرفا رو بزنم دير شده!

از يه طرفم خانوادم ميگن از بين خواستگارايى كه دارى يكى رو انتخاب كن و هرچى بگذره دير ميشه و....

از يه طرفم ميترسم هيچ وقت نتونم فراموشش كنم!

🦋تا خدا هست كسى تنها نيست🦋
نرو دیگ سمتش بزار سرنوشت کارشوبکنه البته خودتونم باید تلاش کنین ولی بهترین تصمیم و عاقلانه ترین.

اره ديگه منم همه چى رو سپردم دست سرنوشت

بالاخره ادم يه بار زندگى ميكنه و اين عمر ما هم بالاخره ميگذره!

🦋تا خدا هست كسى تنها نيست🦋
اره ديگه منم همه چى رو سپردم دست سرنوشت بالاخره ادم يه بار زندگى ميكنه و اين عمر ما هم بالاخره ميگذ ...

👌👌👌

الان ديگه خيلى دير شده بنظرم😔البته خبر دارم ازش  اما ديگه براى اينكه بخوام اين حرفا رو بزنم د ...

من یه دوست دارم که دو سال با دوست دخترش کات بود خودشو کشت تا برگرده بالاخره برگشت و الان در مجموع ۱۰ ساله که با هم دوستن و چند ساله که ازدواج کردن... خیلی هم عاشق همن همین الانشم از خیلیای دیگه که الکی ادعای عشق میکنن بیشتر

استارتر گفتین ک جواب پس میده یا ن .....من میگم ن اولاش خیلی نفرینش میکردم الان میفهمم من چ قد خوشبخت بودم ک تموم شد این رابطه اگ دوس دارین بیشتر بدونین خصوصی بهتون میگم قضیشو

خب اون منطقی فکر کرده فردی رو انتخاب کرده که قطعا بهتر از شما بوده و همه چی به عشق نیست در واقع عشق ...

اینجوری نگید من کشیدم میفهمم استارتر چی میگه داغون شدم ده سال 

الان پدر بچه هامه ولی انتخابم غلط بود 

فقط حرمت عشقو نگه داشتم وموندم 

ولی ای کاش بااین دل وفادارم انتخاب بهتری میکردم 

استارتر من کل تاپیک رو نخوندم...

ولی تجربه من میگه بهترین انتخاب رو داشته باش و ادامه بده ۶سال که هیچ ۲۰سال هم که بود هرجافهمیدین اشتباهه باید بیخیال بشید 

خیلی درد داره ولی باید گذشت 

راستش من خودم رو جای اون خانم میذارم ۶سال واسه دختر سخته 

ایشون کتک خوردندشما چی؟ جنگیدی؟ رفتی به خانواده ش التماس کنی؟ یااین پااون پاکردی؟؟؟؟

یه دختر نمیتونه آنقدر صبر کنه 

شما باید لااقل با یه انگشتر نامزدی خودتو باهاش اعلام میکردی ....

هیچ وقت یه دختر بی دلیل اینقدر نامرد نمیشه 

ماهم جنسامونو خوب میشناسیم