2777
2789
عنوان

شکست عشقی

| مشاهده متن کامل بحث + 67204 بازدید | 1266 پست
برو بزرگ شو عین پیرزنای دوره گرد که بهشون پول نمیدی نفرین میکنن نباش. مرد سست عنصری که تو این سایت ع ...

من نفرینت نکردم فقط سپردمت دست خدا چرا که تو از زندگی منو و رابطه ما خبری نداشتی فقط حرف میزنی از سر شرایط خودت و تصمیماتی خودت 

کاش میشد سوار قطار بچگیا میشدو می رفتیم هوهو چی چی...  
برو بزرگ شو عین پیرزنای دوره گرد که بهشون پول نمیدی نفرین میکنن نباش. مرد سست عنصری که تو این سایت ع ...

ای بابا حتما باید توهین کنی.چه حرفاییه اخه.اگه نمیتونی راهنماییش کنی سکوت بهتره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله متوجه شدم... خوب تلفن خونشون نداشتین مگه؟؟ میگم شاید همسایشون الکی گفته باشه  شما چرا ان ...

تلفن خونشون ک دختره جواب نمی‌دهد پنج نفرن و اینکه تلفن خونشون وصل نیس نه همسایه دوست صمیم بود و اینکه مادر بزرگش هم با مادر رفت اومد دارن و خودم دیدم ک خونشون شلوغ بود برای بله برون

استارتر من معمولا توصیه ای که به همه شکست عشقی خورده ها میکنم اینه که اولا به خودت زمان بده، گذر زمان باعث کمرنگ شدن اتفاقات میشه‌ دوما هم جایگزین کن، درمانش جایگزینیه، فرد دیگه ای رو بزار جاش. حتی اگه درصد کمی علاقمند باشی به فرد جدید. مطمعنم جواب میده، خیلی دیدم. البته عشق خاکستری از خودش جا میزاره که گه گداری اذیتت میکنه اما اونطورا که فکر میکنی تا ابد قراره حالت بد باشه نیس، موفق باشی.

یا مُجیبَ المُضطَر اَجِبِ المُضطَرّ بِحَقِّ المُضطَرّ وَ نَحنُ المُضطَرّونَ . 

منم ازش راهنمایی خواستم ایشون انگار عقده اش زیاد بوده حالا خدا عالمه

توهین نکردم 😐 گفتم قابل باور نیست. شما همدردی کن و تجربیات تو باهاش اشتراک بذار.

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"
استارتر من معمولا توصیه ای که به همه شکست عشقی خورده ها میکنم اینه که اولا به خودت زمان بده، گذر زما ...

ممنون بابت راهنماییتون

توهین نکردم 😐 گفتم قابل باور نیست. شما همدردی کن و تجربیات تو باهاش اشتراک بذار.

شما لطف کنین دیگ نظر ندین ممنون بابت سخنان گیراتون استفاده کردیم

من خودم شکست خوردم چند ماهه الان خیلی کمرنگ سده برام ولی اوایل خیلی اذیت بودم

زمانیم خیلی از چشم افتاد که با یکی دیگه دیدمش بعد به خودم گفتم انقدر خری داری واسه این گریه میکنی این با یکی دیگه تو عشق و حاله،همون شد آخرین باری که براش گریه کردم و کلا دیگه هم از دلم رفت هم از چشمم

الانم میشینم عکساشونو باهم نگاه میکنم بیشتر فحش میدم به خودم که واسش گریه میکردم یه روزی

تلفن خونشون ک دختره جواب نمی‌دهد پنج نفرن و اینکه تلفن خونشون وصل نیس نه همسایه دوست صمیم بود و اینک ...

اخی.

متاسفم....

شاید خانوادش مجبورش کردن...نمیدونم خیلی سخته حال و روزتو درک میکنم چون خودمم کشیدم اینارو فقط گذر زمان یکم حالت خوب میکنه اما هیچوقت فراموشش نمیکنی

آنشرلی هم نشدم یکی ازم بپرسه.  آآنه ه ه  تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت؟؟؟ 😭😭😭😭                      گاهی میپرسند از من  عاشقش هستی هنوز؟؟؟؟بی تفاوت بودنم را  گریه میریزد بهم!☔️    🍁😢😢😢😢
شما لطف کنین دیگ نظر ندین ممنون بابت سخنان گیراتون استفاده کردیم

تو همون سیرینتیپیتی هستی 

اگه ریپلای نکنی من قطعا تو تاپیکهای خزعبل شرکت نمیکنم.

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"

متاسفم برات.من سعیمو میکنم با ادمایی مثل شما درگیر نشم .من تجربه ای ندارم و از اول تا الان فقط خواننده خاموش بودم تا رسیدم به سخنان گوهر بار شما.بای بای.

متاسفم برات.من سعیمو میکنم با ادمایی مثل شما درگیر نشم .من تجربه ای ندارم و از اول تا الان فقط خوانن ...

به سلامت. با یه ریپلای نکردن خوشحال مون کن.