2777
2789
عنوان

شکست عشقی

| مشاهده متن کامل بحث + 67204 بازدید | 1266 پست
😂😂😂😂😂😂😂ایول والا بیشتر مردا فقط میگن عاشقن ی خرده تلاش نمیکنن ادم دلش خوش شه

بخدا قسم بهم توهین شد ب خونوادم فحش دادن ده بار بهشون گفتم من عاشق دخترتونم داشتم شغل میزدم وام گرفتن یه شغل بزنم ک الان شغلمم نزدیکی بهره برداری ب یاری امام زمان

کاش میشد سوار قطار بچگیا میشدو می رفتیم هوهو چی چی...  
نمیدونم قسم تو باور کنم یا دم خروسو! طرف ظرف یه ماه آشنا شد و عقد و عروسی شم در حال برگزاریه آمارشم ...

عزیزم من جریان استارتر رو دقیق نمیدونم ولی خود من واسه اینکه داغمو رو دل عشقم بزارم ظرف دوماه رفتم خونه شوهر.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالافکر کن خدافظی کرده بخدا ما ادما خودمون رو تاپیرنکنیم نمیفهمیم که باید ازهمون اول فراموش میکردیم. ...

همین بخدا دل گوش نمیده بخدا هدف من از اومدن ب این سایت فقط آرامش بود ک بتونم آروم بشم باتجربه دیگران ولی هرچی هم تجربه ها بگن فقط خودت میتونی ب خودت کمک کنی و تا تجربه نکنی فایده نداره 

😂😂😂😂😂😂😂ایول والا بیشتر مردا فقط میگن عاشقن ی خرده تلاش نمیکنن ادم دلش خوش شه

اووووف دقیقا

دریغ از یه ذره تلاش

فقط حرف حرف حرف 

یاد اهنگ دالیدا ادم می افته اونجاش کخ میگه فقط حرف حرف حرف.......

عزیزم من جریان استارتر رو دقیق نمیدونم ولی خود من واسه اینکه داغمو رو دل عشقم بزارم ظرف دوماه رفتم خ ...

دمت گرم 😂

ولی داری میگی بخاطر داغ گذاشتن این کارو کردی! ایشون میگه رابطه شون خوب بوده کات نبودن :|

اینجاست که میلنگه.

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"
همین بخدا دل گوش نمیده بخدا هدف من از اومدن ب این سایت فقط آرامش بود ک بتونم آروم بشم باتجربه دیگران ...

با گذر زمان همه چی درست میشه جواب خیلی ازسوالاتو پیدامیکنی فقط بایدصبورباشید.

دمت گرم 😂 ولی داری میگی بخاطر داغ گذاشتن این کارو کردی! ایشون میگه رابطه شون خوب بوده کات نبودن :| ...

خانم یا آقا من از شما سوال کردم اگر تجربه دارین بفرمایید و گزنه دیگ نظراتتون داره حالمو بهم میزند 

با گدر زمان همه چی درست میشه جواب خیلی ازسوالاتو پیدامیکنی فقط بایدصبورباشید.

ان شاالله ممنون بابت جوابتون

خانم یا آقا من از شما سوال کردم اگر تجربه دارین بفرمایید و گزنه دیگ نظراتتون داره حالمو بهم میزند&nb ...

حقیقت تلخه. شما یه آدم سواستفاده گره خودخواهی که بخاطر مناسب نبودن کنار گذاشته شدی. هنوزم به خودت نیومدی. برو مرد شو. دختر مردم بازیچه ی زندگی مسخره ی شما نیست که بقول خودت به امید امام زمان کی وام بگیری خودتو تکون بدی و با منت بیای خواستگاری. 

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"
حقیقت تلخه. شما یه آدم سواستفاده گره خودخواهی که بخاطر مناسب نبودن کنار گذاشته شدی. هنوزم به خودت نی ...

فقط امیدوارم یه روز در شرایط من قرار بگیری من فقط واگذار شما ب خدا لطفاً دیگ نظر ندین چن دیگ ادب و احترام کنار میگذارم

استاتر...

یعنی شما خودتون با اون طرف صحبت نکردین؟

فقط از همسایه ها شنیدین داره ازدواج میکنه؟

نرفتید پیگیری کنید ببینید واقعیت داره یا نه؟

تماسی پیامی با خانوادش یا برین دم خونش واقعیت و بفهمید؟؟؟؟

آنشرلی هم نشدم یکی ازم بپرسه.  آآنه ه ه  تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت؟؟؟ 😭😭😭😭                      گاهی میپرسند از من  عاشقش هستی هنوز؟؟؟؟بی تفاوت بودنم را  گریه میریزد بهم!☔️    🍁😢😢😢😢
استاتر... یعنی شما خودتون با اون طرف صحبت نکردین؟ فقط از همسایه ها شنیدین داره ازدواج میکنه؟ نرفت ...

بابا طرررررف دو روز قبل خواستگاریش گوشیش خاموش بود 

استاتر... یعنی شما خودتون با اون طرف صحبت نکردین؟ فقط از همسایه ها شنیدین داره ازدواج میکنه؟ نرفت ...

واقعیت داشت چن مادربزرگ دختر با مادرم رفت آمد داشت و از اونم شنید

فقط امیدوارم یه روز در شرایط من قرار بگیری من فقط واگذار شما ب خدا لطفاً دیگ نظر ندین چن دیگ ادب و ا ...

برو بزرگ شو عین پیرزنای دوره گرد که بهشون پول نمیدی نفرین میکنن نباش. مرد سست عنصری که تو این سایت عضوه و بیکاره نفرین هم بکنه دیگه نوبره. 

بابا طرررررف دو روز قبل خواستگاریش گوشیش خاموش بود 

بله متوجه شدم...

خوب تلفن خونشون نداشتین مگه؟؟

میگم شاید همسایشون الکی گفته باشه 

شما چرا انقدر زود جا زدید باید هرجور شده میرفتید بفهمید چی شده اخه.

میرفتی دم خونشون ببینی چی شده اخه 

آنشرلی هم نشدم یکی ازم بپرسه.  آآنه ه ه  تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت؟؟؟ 😭😭😭😭                      گاهی میپرسند از من  عاشقش هستی هنوز؟؟؟؟بی تفاوت بودنم را  گریه میریزد بهم!☔️    🍁😢😢😢😢