2777
2789
عنوان

شکست عشقی

| مشاهده متن کامل بحث + 67204 بازدید | 1266 پست
خب ت  نرفتی در خونه اینا رو بزنی😐

نه نمی‌دونم من تاپینگ قبلیم از اول رابطمون نوشتم من پدرم فوت کرده مادرمم دیگ نیومد آخه خونوادش قبلش خیلی ب من فحش دادن

کاش میشد سوار قطار بچگیا میشدو می رفتیم هوهو چی چی...  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خخخخخخخخخخ😂😂😂😂😂

والااااااااااا این عشق من حالایادش افتاده چی رو ازدست داده. بکشه تاجونش دراد. خدایی تا همین پارسال غصه شو میخوردم . ولی حالا وقتی یادم میاد عرضه نداشت بمونه و دلمو بدست بیاره میگم همون بهتر که گورشو گم کرد حالام بره با خانمش خوش باشه که لیاقتشه. و جز این حقش نیست. 

بنظر منم یا سرکاریه یا دختره همزمان با چند نفر بوده و میدونسته این آقا مرد زندگی نیست همینطوری وقت ...

ای کاااش سرکاری بود و ای کاش توهم ب امام رضا ک می‌خوام برم زیارتش واقیعته

والااااااااااا این عشق من حالایادش افتاده چی رو ازدست داده. بکشه تاجونش دراد. خدایی تا همین پارسال غ ...

😂😂😂😂😂😂😂ایول والا بیشتر مردا فقط میگن عاشقن ی خرده تلاش نمیکنن ادم دلش خوش شه

من عشقم بعد ۶سال تنهام گذاشت و رفت با یه پولدار ازدواج کرد

منم همچین اتفاقی برام افتاد

اخرش رفت یه دختر میلیادرد گرفت ☺

آنشرلی هم نشدم یکی ازم بپرسه.  آآنه ه ه  تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت؟؟؟ 😭😭😭😭                      گاهی میپرسند از من  عاشقش هستی هنوز؟؟؟؟بی تفاوت بودنم را  گریه میریزد بهم!☔️    🍁😢😢😢😢
شما خبر ندارید ک. چ اتفاقی افتاده پیش داوری نکنید شاید حتی نتونسته خداحافظی کنه

شاید من نمی‌دونم ولی چرا یه خدافظی نکرد

😐😐😐😐😓واقعا چرا نرفتی در خونشون؟با خودش باید حرف بزنی، الانم برو باهاش حرف بزن هر چی بشه از سردر ...

خب شمارشو ندارم ک فقط ازش دلیل رفتنشو بخام فقط همین چن الان دیگ زن مردمه شرعا و قانونا

ای کاااش سرکاری بود و ای کاش توهم ب امام رضا ک می‌خوام برم زیارتش واقیعته

نمیدونم قسم تو باور کنم یا دم خروسو!

طرف ظرف یه ماه آشنا شد و عقد و عروسی شم در حال برگزاریه آمارشم از همسایه دراومده از خودش بیخبری!

هرکی بهت سلام میده در واقع عاشقت نیست چه بسا نامزد مردمه. 

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"

حالافکر کن خدافظی کرده بخدا ما ادما خودمون رو تاپیرنکنیم نمیفهمیم که باید ازهمون اول فراموش میکردیم. کسی که میره یعنی رفته. چه بادلیل چ بی دلیل چ باخدافظی چ بی خدافظی. واین ماییم که بایدواسه خودمون ارزش قایل باشیم که متاسفانه این دل زبون نفهم نمیفهمه ..نمیفهمه خب کاریشم نمیشه کردتازمانیکه سرش به سنگ بخوره