2777
2789
عنوان

شکست عشقی

| مشاهده متن کامل بحث + 67209 بازدید | 1266 پست
میگم شما درقبال اون آقا هییییچ مسولیتی نداشتی نه بهش وعده دادی نه باهاش رابطه برقرار کردی نظرشو بهتو ...

خداکنه.....از عذاب وجدانم کم شد تشکر

🌸🌷الّلهُمَ صَلِ عَلَی مُحَمَّد وَ الِ  مُحَمَّد 😍💑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امان از اين ايمان داشتن،هميشه اوني زودتر ميره كه بيشتر از همه بوي موندن ميده

اگ میشه وارد این چت بشین بیشتر راهنمایی بشین اینجا نمیشه کمک آنچنانی کرد فقط از تجربیات دیگران میشه استفاده کرد والله هدف خیره

کاش میشد سوار قطار بچگیا میشدو می رفتیم هوهو چی چی...  
می‌دونی آخه من ۶سال بود جز از وجودم شده بود ولی رفت نامردی کرد بدجوری خوردم کرد اصن دیدمو ب آدما عوض ...

من حس میکنم مثل من چون اصلا انتظارشو نداشتی برات گرون تموم شده بگفته خودت بهش نرسی...وگرنه ما آدم ها اینقدر عزت نفس داریم که بخار هرکسی خودنومو از پا نندازیم..حالا هم بیخیال بابا...کاربر آنا بیخیال عزیز دلم بخدا اتفاق های بهتری در انتظاره

دیگه تاپیک هایی که توش از عشق اولتون چه خبر...کجاست...چیکار میکنه و... حرف میزنن نمیرم...اگه رفتم بهم یاد آوری کنین بیام بیرون..حتما یاد آوری کنین...ممنون
اي كاش اون روز زودتر برسه،اي كاش حداقل به خودم آسيب نزده بودم

چراااا بابا چرااااخیلی کارت بد بود

کاش میتونستم زودتر فراموشش کنم بخدا انققققد دوس دارم زودتر تموم بشه همچی همون آدم قبلی بشم ولی با انگیزه بیشتر و دیدی متفاوت و پخته تر میدونم اون روز دیر یا زود میرسه

كدوم چت؟

فقط بسپارش بخدا....و در قبال بخششت از خدا بخواه بهترین شخص رو تو زندگیت قرار بده

کسی ک الان ولت کنه همون بهتر ک زودتر رفت وگرنه بعدا بیشتر بهت ضربه میزد

🌸🌷الّلهُمَ صَلِ عَلَی مُحَمَّد وَ الِ  مُحَمَّد 😍💑
خوبی از خودتونه....انقد حساسی هم ضربه می‌زنه  ۲۱البرز

بخدا دختری ک انقد براش دیگران ارزش داشته باشه ک حاضر نباشه لطمه بخوره طرف کم پیدا میشه ولی خودتم یکم فک کن میبینی اصن حقی ب گردن شما نداره..دانشجویی؟

من حس میکنم مثل من چون اصلا انتظارشو نداشتی برات گرون تموم شده بگفته خودت بهش نرسی...وگرنه ما آدم ها ...

کاش میتونستم زودتر فراموشش کنم بخدا انققققد دوس دارم زودتر تموم بشه همچی همون آدم قبلی بشم ولی با انگیزه بیشتر و دیدی متفاوت و پخته تر میدونم اون روز دیر یا زود میرسه