کیا شکست عشقی خوردن میخام بدونم تا کی این حس تلخو دارن، چجوری فراموش کردن اصن فراموش میشه یا همیشه با آدم میمونه؟؟ وسوال دیگ اینه ک کسی دل کسیو بشکنه جواب پس میده ؟؟تاحالا کسی دیده تاوان دل شکستنو یا فقط حرفه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میدونی آخه من ۶سال بود جز از وجودم شده بود ولی رفت نامردی کرد بدجوری خوردم کرد اصن دیدمو ب آدما عوض ...
من حس میکنم مثل من چون اصلا انتظارشو نداشتی برات گرون تموم شده بگفته خودت بهش نرسی...وگرنه ما آدم ها اینقدر عزت نفس داریم که بخار هرکسی خودنومو از پا نندازیم..حالا هم بیخیال بابا...کاربر آنا بیخیال عزیز دلم بخدا اتفاق های بهتری در انتظاره
دیگه تاپیک هایی که توش از عشق اولتون چه خبر...کجاست...چیکار میکنه و... حرف میزنن نمیرم...اگه رفتم بهم یاد آوری کنین بیام بیرون..حتما یاد آوری کنین...ممنون
کاش میتونستم زودتر فراموشش کنم بخدا انققققد دوس دارم زودتر تموم بشه همچی همون آدم قبلی بشم ولی با انگیزه بیشتر و دیدی متفاوت و پخته تر میدونم اون روز دیر یا زود میرسه
من حس میکنم مثل من چون اصلا انتظارشو نداشتی برات گرون تموم شده بگفته خودت بهش نرسی...وگرنه ما آدم ها ...
کاش میتونستم زودتر فراموشش کنم بخدا انققققد دوس دارم زودتر تموم بشه همچی همون آدم قبلی بشم ولی با انگیزه بیشتر و دیدی متفاوت و پخته تر میدونم اون روز دیر یا زود میرسه