2777
2789
عنوان

شکست عشقی

| مشاهده متن کامل بحث + 67209 بازدید | 1266 پست
بخدا دختری ک انقد براش دیگران ارزش داشته باشه ک حاضر نباشه لطمه بخوره طرف کم پیدا میشه ولی خودتم یکم ...

آره ....دوست داشتم انتقالی بگیرم دانشگاهمو عوض کنم چون وقتی میدیدمش عذاب وجدانم دوباره شروع میشد ... دوستام ک کنارم بودن فقط از دستم حرص میخوردن...دعا میکردم کلاساش بامن و حتی روزاش بامن نیوفته....ب نامزدمم نمی‌تونستم بگم چون ب شدت حساس بود و خون طرفو می‌ریخت...فقط یبار سر بسته بهش گفتم ک بازهم کلی عصبانی شد حداقل از این بابت خیالم راحته که نامزدم در جریانه و بعدا مشکل ساز نمیشه

🌸🌷الّلهُمَ صَلِ عَلَی مُحَمَّد وَ الِ  مُحَمَّد 😍💑
آره ....دوست داشتم انتقالی بگیرم دانشگاهمو عوض کنم چون وقتی میدیدمش عذاب وجدانم دوباره شروع میشد ... ...

نذار برات بد بشه خدایی شما هیییچ مسولیتی نداری..ولی شما گفتین عکساتون چک میکرد چجوری مگ ازتون شماره داشت؟؟

کاش میشد سوار قطار بچگیا میشدو می رفتیم هوهو چی چی...  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نذار برات بد بشه خدایی شما هیییچ مسولیتی نداری..ولی شما گفتین عکساتون چک میکرد چجوری مگ ازتون شماره ...

اره شمارمو از همکلاسی هام گرفته بود .... چند بار هم با شماره های مختلف امتحانم کرد.....

اره شمارمو از همکلاسی هام گرفته بود .... چند بار هم با شماره های مختلف امتحانم کرد.....

نمی‌دونم در چه اندازه ای بود ولی اگر شما به اون آقا دلخوشی دادین یا وعده ازدواج باید جوابگو باشید ولی اگه رابطه نداشتین و حرفی رد و بدل نشده اون آقا دیگ نمیتونه حتی ب شما هم فکر بکنه چ بخاد حرفی بزنه چن شما دیگ نامزد کردین و چه بسا ک نامزدتون پیگیر بشن و درگیر ب وجود بیاد و اتفاقات بدتری خدای نکرده برای هردو پیش بیاد از اون آقا بخوایین ک دیگ مزاحم شما نشه چون شرعا و قانونی دیگ شما نامزد دارین 

چه جالب منو یاده گذشته انداختید

منو شوهرم ۵ سال با هم دوست بودیم،که البته بین این ۵ سال یعنی بعد از ۳ سال بخاطر مخالفت مادرش از هم جدا شدیم، تفاهمی،با گریه،...

۷ ماه جدا بودیم،اون ۷ ماه من یه مرده متحرک بودم،از ۶۰ کیلو شدم ۴۸ کیلو،مشروط شدم...

تصمیم گرفتم برگردم اما خطش خاموش بود...

شماره خواهرشو داشتم غرورمو زیر پا گذاشتمو زنگ زدم،تا فهمید من کی ام گریه کرد گفت داداشم داغونه،سیگاری شده عذابمون میده،چرا ولش کردی گفتم بخاطر مادرت... 

بعد از ۷ ماه بهم زنگ زد جوابشو ندادم،پیام میداد،قسمم میداد که جواب بده دیگه نمیتونم... مامانش با گریه و التماس زنگ زد میگفت جوابشو بده داره دیوونه میشه،بخدا دیگه مخالفت نمیکنمو...

الان ۵ ساله ازدواج کردیم دخترم ۱ ماهشه،...

وای که هنوزم میره سرکار دلم واسش تنگ میشه، روزی چند بار پیام میده و حتما زنگ میزنه،...

ان شاءالله دل شما هم آروم میگیره

خواستم بگم منم تجربه کردم، با هیچی دل آدم آروم نمیگیره،من اون ۷ ماه مرده بودم

چه جالب منو یاده گذشته انداختید منو شوهرم ۵ سال با هم دوست بودیم،که البته بین این ۵ سال یعنی بعد از ...

وااای دلمو نابود کردین بخدا آمپر بدنم رفت بالا شما بهش رسیدین من چی اون الان داره با یه مرد دیگ چت می‌کنه شما ازدواج نکردین اما اون الان عقده من ب چه امیدی زنده باشم

نمی‌دونم در چه اندازه ای بود ولی اگر شما به اون آقا دلخوشی دادین یا وعده ازدواج باید جوابگو باشید ول ...

من اخلاق آقایون رو نمی‌دونم بعضی ها سلام هم ک بهشون میکنی دلخوشی قلمداد می‌کنند و میگن نگاه دختره آزمون خوشش اومده سلام داد...ولی در کل ن رابطه ای بود ن ابراز علاقه....تنها کاری ک کردم اذیت کردن و حرص دادنش بود‌‌‌‌‌...مثلا سر کلاس ک لکچر داشتم‌‌ و اختیار کلاس بامن بود بیرونش کردم...چون بعنوان مهمان اومده بود

یادم میوفته دلم میسوزه

وااای دلمو نابود کردین بخدا آمپر بدنم رفت بالا شما بهش رسیدین من چی اون الان داره با یه مرد دیگ چت م ...

ناراحت نباش،شما با این دل پاکتون مطمئن باشید که خدا کسی رو سره راهتون قرار میده که لیاقت شما رو داشته باشه

از کجا معلوم که این خانم توی زندگی شما رو ول نمیکرد نمیرفت!

خداروشکر کنید که الان خودشو نشون داد و معلوم شد ملاکش پول بوده نه عشق

از خدا میخوام یه فرشته مهربون عاشقتون بشه و شما هم عاشق بشید و اینو فراموش کنید

ناراحت نباش،شما با این دل پاکتون مطمئن باشید که خدا کسی رو سره راهتون قرار میده که لیاقت شما رو داشت ...

بغض داره خفه ام می‌کنه من نمییییتونم چجورررری بابا بقران تموم فکر و ذکر شده اون نمی‌دونم تا کی تاااکی باید تحمل کنم نمییییتونم چیکار کنم 

من اخلاق آقایون رو نمی‌دونم بعضی ها سلام هم ک بهشون میکنی دلخوشی قلمداد می‌کنند و میگن نگاه دختره آز ...

پس بیخیال دیگ بهش فکر نکن

ناراحت نباش،شما با این دل پاکتون مطمئن باشید که خدا کسی رو سره راهتون قرار میده که لیاقت شما رو داشت ...

نصف جوونیمو با اون گذروندم چجوری تا کی بشینم ک یادم بره من دیگ عاشق نمیشم کاااش میمردم کااااش فردا بیدار نشم

بغض داره خفه ام می‌کنه من نمییییتونم چجورررری بابا بقران تموم فکر و ذکر شده اون نمی‌دونم تا کی تاااک ...

میفهمم!

ما هم صبح که بیدار میشدیم با پیام صبح بخیر میگفتیم و کل روز از هم باخبر بودیم تا شب که میخوابیدیم...

خیلی حال بدیه که دیگه نتونی ازش خبری بگیری

فکر کن شوهرم حتی به من گفته بود میخوام با فلانی ازدواج کنم،که زودتر فراموشت کنم،البته بعد معلوم شد میخواست که من برم دنبال زندگیم و با اون عذاب نکشم

خیلی سخته اما میگذره،مطمئنم عشق واقعی رو تجربه میکنی

نصف جوونیمو با اون گذروندم چجوری تا کی بشینم ک یادم بره من دیگ عاشق نمیشم کاااش میمردم کااااش فردا ب ...

دلت زخم خرده،زندگیتو عشقتو فدای کسی کردی که لیاقت نداشته،ان شاءالله کسی میاد تو زندگیت که همه غماتو از یادت میبره

میفهمم! ما هم صبح که بیدار میشدیم با پیام صبح بخیر میگفتیم و کل روز از هم باخبر بودیم تا شب که میخو ...

از کجا مطمئنی؟؟بخدا داغونم خواهر برام دعا کن فک نمی‌کردم یه روزی این حالم باشه

از کجا مطمئنی؟؟بخدا داغونم خواهر برام دعا کن فک نمی‌کردم یه روزی این حالم باشه

مطمئنم چون تو نامردی نکردی،بی وفا نیستی،خدا این چیزا رو میبینه

ان شاءالله فراموش میکنی،و فقط از یه خاطره میمونه که هیچ حسی بهش نداری