2777
2789
عنوان

شکست عشقی

| مشاهده متن کامل بحث + 67209 بازدید | 1266 پست
دلت زخم خرده،زندگیتو عشقتو فدای کسی کردی که لیاقت نداشته،ان شاءالله کسی میاد تو زندگیت که همه غماتو ...

دلم خونه بی انصاف بود کاری نبود ک براش نکرده باشم عشقی نبود ک تجربه نکرده باشه هرجای دنیا بودم خودمو بهش میرسونم دانشگاه اصفهان بود تا می‌گفت بیا هرجا بودم خودمو میرسونم بهش ده بار تصادف کردم بخاطرش گشت ارشاد گرفتمون بیمارستان میبردمش خدااااا

کاش میشد سوار قطار بچگیا میشدو می رفتیم هوهو چی چی...  

اینو هم بهت بگم که بدونی:

دخترها خیلی دیر تر از پسرها فراموش میکنن

اگه شما واقعاً انقد خوبی که داری نشون میدی و بااونم انقد خوب بودی محاله فراموشت کنه،و شک نکن با کوچکترین کمبود توی زندگیش خودشو لعنت میکنه که چرا باهات نموند

من همجنسامو خوب میشناسم،و نمونه های زیادی دیدم اینطور بودن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مطمئنم چون تو نامردی نکردی،بی وفا نیستی،خدا این چیزا رو میبینه ان شاءالله فراموش میکنی،و فقط از یه ...

بخدا دارم با اشک می‌نویسم براتون من دیگ زندگی برام معنی نداره بخدا دلم فقط مررررگ میخاد دعا کنین آرزوم برااورده بشه خیلی درد داره

دلم خونه بی انصاف بود کاری نبود ک براش نکرده باشم عشقی نبود ک تجربه نکرده باشه هرجای دنیا بودم خودمو ...

معذرت میخوام،ولی خیلی پست و بی لیاقته،خاک تو سرش!

بیخیال میگذره

من توی دوران دوستیمون اگه خانوادم میگفتن خواستگار میخواد بیاد میگفتم اگه گذاشتید بیان خونه یکاری میکنم آبروتون بره بگید نیان!

بااینکه شوهرم هیچی نداشت!!!

اینو هم بهت بگم که بدونی: دخترها خیلی دیر تر از پسرها فراموش میکنن اگه شما واقعاً انقد خوبی که دار ...

بخدا بهترین رستورانا بهترین کافه ها میبردمش بهترین کادو ها گوشی گرون قیمت مسافرت میبردمش منت نیس عشقم بود ولی چن نخاست کمبودی احساس کنه خاستم بفهمه ک میتونم خوشبختش کنم ولی قدرمو ندونست خواهر بعد رفتنش پشیمونیش دیگ چ سودی برام داره من وجودشو میخاستم نفساشو میخاستم

معذرت میخوام،ولی خیلی پست و بی لیاقته،خاک تو سرش! بیخیال میگذره من توی دوران دوستیمون اگه خانوادم ...

ب جون مادرم دروغ نمیگم لابد میگی چجوری دختر مردم می‌بردی مسافرت اون دانشگاه اصفهان بود منم ۴سنبه میرفتم پنجشنبه و جمعه ام تعطیل بود می‌رفتیم 

بخدا دارم با اشک می‌نویسم براتون من دیگ زندگی برام معنی نداره بخدا دلم فقط مررررگ میخاد دعا کنین آرز ...

دور از جون 

داداش من یکی رو همینجوری میخواست ولش کرد با پسر خالش ازدواج کرد،اتفاقاً فامیل هست و میبینیمش،الان داداشم عاشق شد یه دختر با شعور اومد تو زندگیش جلوی همه دست همدیگرو میبوسن،داداشم جونش واسش میره اونم همینطور

اما اون خانمی که نامردی کرد شوهرش جلوی همه بهش توهین میکنه...

معذرت میخوام،ولی خیلی پست و بی لیاقته،خاک تو سرش! بیخیال میگذره من توی دوران دوستیمون اگه خانوادم ...

خییییلی پست بود خییییلی....نمی‌گذره انننقد حالم خرابه ک تو سایتا میگردم یه چیزی آرومم کنه ولی کوووو ارامش

دور از جون  داداش من یکی رو همینجوری میخواست ولش کرد با پسر خالش ازدواج کرد،اتفاقاً فامیل هست ...

دارم میرم امام رضا آخه میگن حتما بری حالتو خوب می‌کنه میخام برم ب امیدش کاش ما امید برنگردم پناه ببرم بهش

ب جون مادرم دروغ نمیگم لابد میگی چجوری دختر مردم می‌بردی مسافرت اون دانشگاه اصفهان بود منم ۴سنبه میر ...

نه بابا چه دروغی!

شوهر من سرباز بود،شهرامون ۶ساعت با هم فاصله داشت،۵شنبه میومد یجوری میرفت که شنبه صبح میرسید شهره محل خدمتش

من که یک سال ندیدمش ولی هنوز فراموش نکردم یکسره هم بهش فکرمیکنم دارم دیوونه میشم😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭

ازدواج کرد؟

نه بابا چه دروغی! شوهر من سرباز بود،شهرامون ۶ساعت با هم فاصله داشت،۵شنبه میومد یجوری میرفت که شنبه ...

انقققد دنیا کثیف شده چجوری همچیو فراموش کرده مگ پول چیه ک بخاطرش عشقشو فراموش کرده

منم شکست عشقی خوردم .من البته تفاوت فرهنگی داشتیم با هم و اصلا دوست نداشتم بیاد خاستگاریم.الان بعد 9 سال هنوز یادش میکنم ولی اصلا ندیدمش 9ساله و فقط میدونم که متاهله و بچه داره .خیلی کمرنگ شده  ولی خاطرات همه یادمه ....بنظر من عشق خوبه که بهش نرسی و وقتی برسی بنظر من ازش زده میشی چون بدی های طرفت رو هم میبینی...ولی وقتی فقط به چشم یه معشوق نگاش میکنی تقریبا همش خوبی میبینی و شیرین بودنش به اینه که بهش نرسی ...