کیا شکست عشقی خوردن میخام بدونم تا کی این حس تلخو دارن، چجوری فراموش کردن اصن فراموش میشه یا همیشه با آدم میمونه؟؟ وسوال دیگ اینه ک کسی دل کسیو بشکنه جواب پس میده ؟؟تاحالا کسی دیده تاوان دل شکستنو یا فقط حرفه
زمان همه چیزو حل میکنه اما تا زمان بگذره دل طاقت نمیاره من انقد حالم خرابه ک میخوام برم امام رضا تو آقا بهم کمک کنه کاش هیچوقت عاشق نمیشد کاش احساسی نبودم
تو تايپيكام گفتم،ولي اينجا هم ميگم من براي اولين بار عاشق يه پسر شدم اون با علاقه و حرف ازدواج اومد جلو همه چيز خوب بود تا اينكه فهميدم بهم خيانت ميكنه و نامزد كرده،منو ول كرد و رفت
میفهمم حق داری...باید همون اول تکلیفش رو مشخص میکرد اگه میتونی ببخش گرچه خیلی سخته ولی اگه نبخشیدی ...
من نمیتونم ببخشمش کاری باهام کرد دیگ هیچی شادم نمیکنه نه دوستام نه تفریح فقط کارم شده سیگار و گریه و غصه خوردن بخدا حوصله هیچی ندارم نه فقط آرزو دارم زودتر بمیرم
نمیدونم چرا ولی ببخشید آدم هرچی لاشی تر باشه بهتره اگ مغرور بودی اگ احساستو بیان نمیکردی الان اویزونت بودن ولی من نمیدونم چرا بعضی دخترا انقد دوس دارن ازدواج کنن تا میبینن طرف موقعیتشو داره همچی یادشون میره