2777
2789
عنوان

شکست عشقی

| مشاهده متن کامل بحث + 67209 بازدید | 1266 پست
الان يك ماهي هست

زمان همه چیزو حل می‌کنه اما تا زمان بگذره دل طاقت نمیاره من انقد حالم خرابه ک می‌خوام برم امام رضا تو آقا بهم کمک کنه کاش هیچوقت عاشق نمیشد کاش احساسی نبودم

کاش میشد سوار قطار بچگیا میشدو می رفتیم هوهو چی چی...  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خواهش میکنم ولی آدم یا نباید یه حرفی بزنه یا اگ زد باید تا ابد پاش بمونه مگ دل آدم چیه بخدا خسته ام ...

میفهمم حق داری...باید همون اول تکلیفش رو مشخص میکرد

اگه میتونی ببخش گرچه خیلی سخته ولی اگه نبخشیدی نفرتشو تو دلت نگه ندار خودت اذیت میشی به جاش بسپار به خدا من این کارو کردم خیلی آروم شدم

میشه داستانتون بگین؟

تو تايپيكام گفتم،ولي اينجا هم ميگم من براي اولين بار عاشق يه پسر شدم اون با علاقه و حرف ازدواج اومد جلو همه چيز خوب بود تا اينكه فهميدم بهم خيانت ميكنه و نامزد كرده،منو ول كرد و رفت

نابود شدم حالم وحشتناكه فقط اونو مي خوام 

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
میفهمم حق داری...باید همون اول تکلیفش رو مشخص میکرد اگه میتونی ببخش گرچه خیلی سخته ولی اگه نبخشیدی ...

من نمیتونم ببخشمش کاری باهام کرد دیگ هیچی شادم نمیکنه نه دوستام نه تفریح فقط کارم شده سیگار و گریه و غصه خوردن بخدا حوصله هیچی ندارم نه فقط آرزو دارم زودتر بمیرم 

خواهش میکنم ولی آدم یا نباید یه حرفی بزنه یا اگ زد باید تا ابد پاش بمونه مگ دل آدم چیه بخدا خسته ام ...

آره دقيقا مثل عشق عوضي من كه پاي حرفش نموند

تو تايپيكام گفتم،ولي اينجا هم ميگم من براي اولين بار عاشق يه پسر شدم اون با علاقه و حرف ازدواج اومد ...

چند وقت باهم بودین؟؟

من نمیتونم ببخشمش کاری باهام کرد دیگ هیچی شادم نمیکنه نه دوستام نه تفریح فقط کارم شده سیگار و گریه و ...

مثل من منم نمي تونم ببخشمش به طرز عجيبي دلم مي خواد تقاص پس دادنش رو ببينم

میفهمم حق داری...باید همون اول تکلیفش رو مشخص میکرد اگه میتونی ببخش گرچه خیلی سخته ولی اگه نبخشیدی ...

خدا جواب دل شكسته من رو ميده؟كي پس كي؟يعني ميبينم اون روز رو

آره دقيقا مثل عشق عوضي من كه پاي حرفش نموند

نمی‌دونم چرا ولی ببخشید آدم هرچی لاشی تر باشه بهتره اگ مغرور بودی اگ احساستو بیان نمیکردی الان اویزونت بودن ولی من نمی‌دونم چرا بعضی دخترا انقد دوس دارن ازدواج کنن تا میبینن طرف موقعیتشو داره همچی یادشون میره

من نمیتونم ببخشمش کاری باهام کرد دیگ هیچی شادم نمیکنه نه دوستام نه تفریح فقط کارم شده سیگار و گریه و ...

واقعا پسری ک پاک باشه و شکست عشقی بخوره با سیگار کشیدن آروم میشه؟؟!پاکیش جلوشو نمیگیره ک سیگار نکشه؟؟

🌸🌷الّلهُمَ صَلِ عَلَی مُحَمَّد وَ الِ  مُحَمَّد 😍💑