2777
2789
عنوان

شکست عشقی

| مشاهده متن کامل بحث + 67231 بازدید | 1266 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ادامه20: ولی اون آقا که اسمش امیر بود اصرار زیادی به ارتباط قبل ازدواج داشت و وقتی مخالفت های منو م ...

چرا نوشته هاش یه جوریه ک نمیشه خوند😢

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

بعضی وقتا مشکل سایت هست یکبار رفرش کنید درست میشه یا از تاپیک خارج بشید و دوباره وارد بشید درست میشه

خیلی ممنونم 

خداروشکر ک الان زندگیت خوبه💕🌿

ان شاء الله دختر گلت هم خداحفظش کنه🥰 آیندش درخشان

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

خیلی ممنونم  خداروشکر ک الان زندگیت خوبه💕🌿 ان شاء الله دختر گلت هم خداحفظش کنه🥰 آیندش درخش ...

قربونت عزیزم....منم برای شما آرزوی خوشبختی میکنم

سلام. تونستید فراموشش کنید و به زندگی عادی برگردید؟

سلام آره اصلا عشق اول و دوم نداره آدم میتونه دوباره عاشق بشه و قبلیو فراموش کنه خدا خودش اینکارو می‌کنه ها شک نکن حتما خدا راه بهتری برات داره

کاش میشد سوار قطار بچگیا میشدو می رفتیم هوهو چی چی...  
خیلی ممنون دوست خوبم ....من هم برای شما آرزوی عاقبت بخیری میکنم

قرار بود بهمون بگید که از کجا فهمیدید عکساتونو امیر از لبپتاپ شوهرخواهر خواهرتون برداشته بود؟همون اکرم منظورمه

قرار بود بهمون بگید که از کجا فهمیدید عکساتونو امیر از لبپتاپ شوهرخواهر خواهرتون برداشته بود؟همون اک ...

نه قرار بود توضیح بدم که چطوری فهمیدم امیر بعد از خواستگاری از من دیگه خونه نرفته و دور از خانواده خودش خونه اجاره کرده که اونو توی قسمت 31 توضیح دادم و گفتم ( توی مدتی که امیر زندان بود مادرش اومده بود خونه مامان من تا از ما رضایت بگیرن و امیر از زندان آزاد بشه در همون حین مادر امیر تعریف کرده بود که بعد از خواستگاری از دختر شما و مخالفتی که با امیر برای این ازدواج داشتن امیر چه بلاهایی سرشون آورده) در مورد عکسها همونجا توضیح دادم که لبتاپ اکرم روی میز توی محل کارش روشن بوده و در فرصتی که اکرم توی اتاق نبوده امیر عکسهارو از توی لبتاپ برداشته