2777
2789
عنوان

شکست عشقی

| مشاهده متن کامل بحث + 67231 بازدید | 1266 پست
قصه زندگیتو خوندم واقعا باید بهت تبریک بگم که با همه مشکلاتت اینقدر قوی بودی که تونستی بازم روی پات ...

خیلی ممنون دوست خوبم که وقت گذاشتی و خوندی....ان شالله همه دختران سرزمینم در نهایت عشق و محبت زندگی کنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از صفحه 52

چقدر سختی کشیدی مادر حالم بد شد😢

خدا لعنت کنه کسیو که باعث شد اینهمه درد بکشی 

الان رضا چوب کاراش خورده ؟

مادرش چی؟

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
چقدر سختی کشیدی مادر حالم بد شد😢 خدا لعنت کنه کسیو که باعث شد اینهمه درد بکشی  الان رضا چوب ...

فکر نمیکنم رضا تاوانی پس داده باشه اصلا هیچ کس تاوان پس نمیده فقط کسی که بهش ظلم شده یه مدت رنج کشیده و تموم شده ....مادرش هم فکر کنم هنوز زنده هست اطلاع زیادی ازشون ندارم

فکر نمیکنم رضا تاوانی پس داده باشه اصلا هیچ کس تاوان پس نمیده فقط کسی که بهش ظلم شده یه مدت رنج کشید ...

منم به همین حرف شما رسیدم دقیقا 👍

امیدوارم همیشه خدب و خوش باشی که اصلا یادت نیاد چی بهت گذشته 

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
منم به همین حرف شما رسیدم دقیقا 👍 امیدوارم همیشه خدب و خوش باشی که اصلا یادت نیاد چی بهت گذشته&nbs ...

خیلی ممنون خانومی ان شالله خوشبختی نصیب حال شما و همه دوستان نی نی سایت بشه

خیلی ممنون خانومی ان شالله خوشبختی نصیب حال شما و همه دوستان نی نی سایت بشه

فدات 🙏❤😗😗🌹

ادامه36: تا اینکه یک روز خانومی که سالها پیش توی بیمارستان کار میکرد و با برادرم همکار بود  و ...

داستان زندگیت رو خوندم عزیزم

چه زندگی پرفراز ونشیبی داشتی ولی من بیشتر ازهمه از رضا ناراحت شدم که بدون تحقیق این تصمیم رو گرفت

ان شاالله که از این به بعد همیشه خوشبخت باشی

داستان زندگیت رو خوندم عزیزم چه زندگی پرفراز ونشیبی داشتی ولی من بیشتر ازهمه از رضا ناراحت شدم که ب ...

خیلی ممنون خانومی ...منم خودم از رضا دلگیر بودم اون از همه بیشتر مقصر بود

ادامه31: رضا که خیلی آدم مومنی بود اونکه همیشه میگفت مهریه تو دینی هست به گردن من و باید پرداختش کن ...

مثه شوهر من..همش میگف من میدونم دارم اذیتت میکنم و اینقد بی شرف نیستم که دیگ حق و حقوقتم ندم و بزارم بری

اما حالا میگ ن مهریتو میدم نه اقدام واسه طلاق میکنم، فقط بیا توافقی...برو پی زندگیت

قبل از اینکه آدمایِ عوضیِ زندگیتون شمارو سرِ عقل بیارن، خودتون سرِ عقل بیاید... جرئت کنید... قبل از اینکه بهتون ضربه های بیشتری بزنن، حذفشون کنید❤