2777
2789
عنوان

شکست عشقی

| مشاهده متن کامل بحث + 67207 بازدید | 1266 پست
حتما دعاتون میکنم..چشم..یاعلی

پاشو برو مشهد دل سیری از عزا در بیار کلللی گریه من بعدشم به خودت برس تغذیه پوشاک تفریح حتی اگه لذت نبری به همین زودی خدا بهترین را میزاره سر راهت و ازدواج میکنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به قول مولانا وصال مرگ عشقه.

عشق تا زمانی زندس و عشق حساب میشه که در دسترس نباشه و اصلا انتظار یعنی عشق.

این تعبیر شکست عشقی که به کار برده میشه در واقع همون نرسیدنه به معشوقه.ووقتی بهش میرسی دیگه عشق کم کم از بین میره.

دو چیز انتها نداره.اولی کهکشانه.دومی جهل بشره.البته اولی رو مطمعن نیستم.

به نظرم شکست عشقی تنها چیزیه کع فراوش نشدنیع

اگه واقعا عاشق باشی و ازش جدا بشی یعنی شکست بخوری 

همیشه در همه حال احساس میکنی تیکه ی از وجودت گم شده

همیشه احساس میکنی یه تیکه از قلبت که جای اون بود خالیه.

روحت و وجودت میشه پر از سردی و ناراحتی

نمیدونی چیکار کنی کجا بری چجوری فراموشش کنی

یکی دو روز اول موقع خواب بیداری همش به فکرشی

بیخواب میشی به خاطرات گذشتتون فکر میکنی

احساس میکنی بی حس شدی بی حال شدی

چشمات همیشه دنبال یع ردی ازش میگرده

بارها از خودت میپرسی :یعنی همه چی تموم شد؟

دیگع خوشمزگی غذا رو نمیتونی حس کنی

دیگع شادی رو نمیتونی حس کنی

و بعد گذشت چند هفته

شایدم چند ماه یا حتی چند سال میفهمی هنوز نتونستی فراموشش کنی و تازه اونجاست که درد واقعیت شروع میشه.....همش با خودت میگی:چرا چرا نمیتونم این احساسو تمومش کنم چرا نمیتونم فراموشش کنم؟اون منو فراموش کرد پس چرااا من نمیتونم؟؟؟

یا حتی بعضی وقتا به فکر انتقام میوفتی......نفرینش میکنی یا....

خلاصع به نظرم بستگی به روحیت داره...اگه واقعا قویی باشی شاید بتونی فراموشش کنی...

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش 

ی دختری میشناسم که زن داداشش انقدر فتنه کرد نذاشت عشقش بهش برسه و پسره رفت و ازدواج کرد با یکی دیگه.چندسال بعدش دختره هم ازدواج کرد.حدود8-9سال بعداز جدائیشون بااینکه زنداداشه عاشق شوهرش بود،برادرش زنداداششو طلاق داد و رفت عاشق یکی دیگه شد!

اقرار میکنم کہ خدایم فقط توئی*ھر آنچہ ماندہ است برایم،فقط توئی*شاھدترین بہ خلوت شب ھای تارِ من*سامع ترین بہ زمزمہ ھای نزارِ من*طوفان غم ز گریہ جدایم نمیکند*موج است، موجِ غم کہ رھایم نمیکند*انگار کہ روضہ ای بہ دلم دم گرفتہ است*بغضی ھزار سالہ گلویم گرفتہ است*چشمم بہ لطف توست اگر زندہ ام ھنوز*عاصی و روسیاہ،ولی بندہ ام ھنوز۔۔۔پروردگارِ یوسفِ تنھا درون چاہ* فریادرس ترین بہ غمِ قلبِ بی پناہ*پروردگارِ یونسِ در عمقِ آبھا*پروردگارِ قلبِ رئوفِ رباب ھا*پروردگارِ مردمِ شب ھای انتظار*پروردگارِ چشم بہ راھانِ بی قرار۔۔۔۔

۶ سال چه خبره برادر 

خسته شده 

حق داشت 

منم میخوام همین کارو کنم 

ادم از نفس میوفته 

از چشمش میوفتی بی ارزش میشی اینقد طول دادن 

حق داشت واقعا حق داشت درکش میکنم 

امیدوارم شما هم خوشبخت بشی 

یاحق

دوست عزیز من خدا الهی هر چی که میخوای بهت بده واسه منم دعا کن ☺️😍

هعییی بنظرم هیچ وقت فراموش نمیشه البته شگست من حیلی بد. بود بایدازش متنفر باشم هستمااا ولی دوسشم دارم حالم ازقیافه اش بهم میخوره امافکر اینکهدر سال دیگه دانشگاه تموم میشه ونمیبنمش داغونم میکنه خیلی بده یکی هرروز بادوس دختراش جلوت بیاد وبره ولی خب چ میشه کرد.... هیچی مث عشق اول نیس

اونی که ازهمه بیشترمیخنده ازهمه بیشترغم داره...

من خوردم.به نظرم اعصاب خوردیش همیشه باهاته اینکه چطور یه ادم تونست اینقدر راحت با زندگی و ایندت بازی کنه.من خودم اونموقع ناراحت بودم ولی بعد از ازدواجم کاملا ازش متنفر شدم و حتی خداروشکر کردم که از زندگیم رفت ولی اثار بد روحی زیادی روم گذاشت.هیچوقت نمیتونم ببخشمش از خدا میخوام تقاص کارایی که با من کرد رو بهش پس بده.اخه ما نامزد بودیم و این خیلی دردناک بود

شازده کوچولو با ادب پرسید: بی‌وطن‌ها کجا هستند؟گل گفت: بی‌وطن‌ها؟ خدا می‌داند که کجا می‌شود پیدایشان کرد. باد این ور و آن ور می‌بردشان. نه اینکه ریشه ندارند؛ بی‌ریشگی، حسابی اسباب دردسرشان شده...(شازده کوچولو، آنتوان دوسنت اگزوپری.ترجمه و اقتباس کنتـ مونت کریستو)

مثل یه زخم عمیقه.اولش دردو خونریزیش آدمو تا سرحد مرگ میبره اما کم کم ترمیم میشه اما هیچوقت اثرش از بین نمیره یاد میگیری باهاش کنار بیای.

یه روزی میاد که حال همممون خوب باشه...

من طلاق گرفتم.

شکست عشقی از شوهرم اره

چون خیانت میکرد بم خیلی

ولی خب اواخر دیگه خودم ازش خسته شدم از بس اذیتم میکرد

دیگه جدا شدم

چنل داستان زندگیم و جدایی من و همسرم عرفان در تلگرام:entekhabe_eshtebah@
من برام همین اتفاق افتاد .امادوماه بعد خودمم ازدواج کردم وکامل فراموشم شد.جوری که الان یادم میوفته خ ...

تاوان پس نداد؟

کاش میشد سوار قطار بچگیا میشدو می رفتیم هوهو چی چی...  
نه بابا دخترا نامرد ترن فک کنم من خودم پسرم دختر خوب خیلی کم شده

شما ک نمیدونی اون دختر خانم تو چه وضعیتی بوده بیچاره؟؟؟؟

بعدم ۶سال ب پاتون نشسته خیلی زودتر باید اقدام میکردید ،۶سال زمان کمی نیست یک عمره 

تیکرم مال بارداری نیست.تیکر رسیدن به بزرگترین آرزوهامه💓😘😍کاربری اولم مال سال۹۵هست😌😋زیارت عاشورا به روش آیت الله حق شناس😍اگه حاجتتونو از امام حسین (ع)گرفتید برای ازدواج من و خواهرکوچولوم دعا کنید🌹🌼
آره من گریه کردم اما عرش خدا نلرزید ....من زجه زدم از اعماق وجودم گریستم اما عرش خدا نلرزید...منو از ...

عزیزم شمام ازدواج کردی بارداری الان،خوب خیلی  سخت بوده ولی خدا بهترینا رو برای بنده هاش میخوات ممکن بود خیلی چیزا بینتون پیش بیات 

دخترفامیل خودم ۱۰روز قبل از عروسی زندگیش ب هم خورد پسره تو خیابون زدتش مادر سلیطه اش هم فحش بارونش کرده 

این میرفت خونه پسره بعد از عروسی همچین اتفاقی میوفتاد فک میکنی طلاق میگرفت؟؟؟؟نه نفسش درنمیومد میموند سر جاش طلاقم نمیگرفت فقط خدا براش خواست ولی خوب خودش ناراحته الان داغدار دلشه حالش خیلی خرابه براش دعا کنید ،منم براتون دعا میکنم خدا سختیتونو جبران کنه ان شاءالله

تیکرم مال بارداری نیست.تیکر رسیدن به بزرگترین آرزوهامه💓😘😍کاربری اولم مال سال۹۵هست😌😋زیارت عاشورا به روش آیت الله حق شناس😍اگه حاجتتونو از امام حسین (ع)گرفتید برای ازدواج من و خواهرکوچولوم دعا کنید🌹🌼