2777
2789
عنوان

شکست عشقی

| مشاهده متن کامل بحث + 67207 بازدید | 1266 پست
شما ک نمیدونی اون دختر خانم تو چه وضعیتی بوده بیچاره؟؟؟؟ بعدم ۶سال ب پاتون نشسته خیلی زودتر باید اق ...

ینی من سن ۲۰سالگی میرفتم جلو و اینکه من درس می‌خواندم خییییلی شرایط جور نبود همه شرایطو جور کردم ک برم ولی روزی ک من رفتم پشت در برا خواستگاری بهم گفتن ایشون دوروز پیش براش خواستگار اومده

کاش میشد سوار قطار بچگیا میشدو می رفتیم هوهو چی چی...  
من طلاق گرفتم. شکست عشقی از شوهرم اره چون خیانت میکرد بم خیلی ولی خب اواخر دیگه خودم ازش خسته شدم ...

چ خیانتی؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خوردم.به نظرم اعصاب خوردیش همیشه باهاته اینکه چطور یه ادم تونست اینقدر راحت با زندگی و ایندت بازی ...

منم خیلی اذیت میشم ک ۶سال بهترین ها رو براش فراهم کردم ولی همش الکی بود اصن عشقی وجودنداشت

به نظرم شکست عشقی تنها چیزیه کع فراوش نشدنیع اگه واقعا عاشق باشی و ازش جدا بشی یعنی شکست بخوری  ...

😔😔😔 خیلی پست بود 

۶ سال چه خبره برادر  خسته شده  حق داشت  منم میخوام همین کارو کنم  ادم از نفس ...

پس کی میرفتم اصن اون خودش از من نخواست ک برم واینکه شرایط جور نبود من درس می‌خواندم اونم درس میخوند تصمیم گرفتیم بعد درس برم ک پای حرفاش نموند

هعییی بنظرم هیچ وقت فراموش نمیشه البته شگست من حیلی بد. بود بایدازش متنفر باشم هستمااا ولی دوسشم دار ...

تاوانم پس نداده؟؟

خيلي سخته فراموش نميشه

اصن فراموش نميشه

ي ماه رفته دقيقا امروز شد يك ماه

ولي قلبم هنوز دنبالشه

صداشو حس ميكنم انگار پيشمه

خيلي زجر اوره

ايشالله خدا تقاص كاراشو بده ك بد له شدم

شخصيت من چيزي ست كه من هستم!اما برخورد من بستگي داره به اينكه تو چه برخوردي داري!!!
خيلي سخته فراموش نميشه اصن فراموش نميشه ي ماه رفته دقيقا امروز شد يك ماه ولي قلبم هنوز دنبالشه ص ...

خیییلی حس بده آدم فقط مرگ ارومش می‌کنه 

پاشو برو مشهد دل سیری از عزا در بیار کلللی گریه من بعدشم به خودت برس تغذیه پوشاک تفریح حتی اگه لذت ن ...

فک نکنم دیگ کسی ب دلم بشینه

لطفا منم دعا کنید میرید پابوس امام رضا.دعا کنید منو عشقم بهم برسیم

چشم ولی منطقی فک کنید لطفاً امیدوارم هر چیزی ب خیر و صلاحتونه و خوشبخت میشین رخ بده

چند وقته؟؟

از من نپرس خیلی زیاده مال من ، نمی خوام ناامید شی اما بدون تقاص کارهاش را پس داد  بعد از چند سال طلاق گرفت 

دل عروس شکوندن تاوان داره خدایا سپردم به خودت انتقام من را خودت با عروس دومشون بگیر
به قول مولانا وصال مرگ عشقه. عشق تا زمانی زندس و عشق حساب میشه که در دسترس نباشه و اصلا انتظار یعنی ...

شما تجربه کردین؟؟