2777
2789
چندوقت پیش بچه دوسالم رو از دست دادم از طبقه هفتم پرت شد پایین حالم خوب نیس خودمم همین روزا کچل میشم

عزیزم 😭

چطور آخه؟ طبقه هفتم چرا؟ 😢

خودت چرا کچل بشی؟

خدا بهت صبر بده 😢

انسانم آرزوست  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس چطور میگن‌خدا بخشنده و رحیمه خدا مهربانه وقتی توبه واقعی باشه 

اینایی ک خود کشی میکنن میرن ته ی چاه ب اسم ویلا دید میگیم وا ویلا منظور همونه یعنی اینقد مخوفه ک بیرون امدنش خیلی سخته خدا اخر سر همه رو میبخشه ولی بعد از مجازات ک خدا میدونه چقد طولانی باشه

عزیزم همه ما بچه هامون امانتن دستمون و در اصل صاحب اصلیشون خداست خودش هر وقت صلاح بدونه می برتشون شما کم کاری نکردی بهترین مادر بودی براش با خودکشیت کاری نکن که اون دنیارو و فرصت دوباره کنار هم بودنتون از دست بره به خاطر بچت قوی باش بالاخره هممون رفتنی هستیم ولی مهم اینه که نظر خدارو جلب کنیم و گناه نکنیم تا اون دنیامونو حداقل خراب نکنیم

چندوقت پیش بچه دوسالم رو از دست دادم از طبقه هفتم پرت شد پایین حالم خوب نیس خودمم همین روزا کچل میشم

بزار برات یه چیزی تعریف کنم

هفته پیش بچه خواهرشوهر ۱۳ سالش بود به مادرش گفت مامان من میرم پارک با دوچرخه رفت شاید به دو دقه نکشید رفت یه ماشین بزرگا که پارک آب میدن از رو سرش رد شد تو کوچه خودمون کوچه تنگ بود سرش ترکید  تو کوچه بوی خون راه افتیده بود هیچکس نفهمید ماشین با سرعت کم ، اینم کنار وایسید با دوچرخه چه جوری رفت زیر ماشین همه روستامون گریه میکردن، سرنوشت هر کسی یه جوریه دلیل نمیشه وقتی عزیزت مرد تو هم خود کشی کنی

میشه برای نی نی دار شدنم یه صلوات بفرستین😊        انشالله همه منتظرا دامنشون به زودی زود سبز بشه😔😔
عزیزم 😭 چطور آخه؟ طبقه هفتم چرا؟ 😢 خودت چرا کچل بشی؟ خدا بهت صبر بده 😢

خونمون تراس داشت طبقه هفتم رفت تو حیاط بازی کنه ی لحظه ازش غافل شدم خودشون انداخت فقط صدای جیغشو شنیدم دویدم نگاه کردم پهن شده بود رو زمین 😢😢

بزار برات یه چیزی تعریف کنم هفته پیش بچه خواهرشوهر ۱۳ سالش بود به مادرش گفت مامان من میرم پارک ب ...

خواهرشوهرم خونه مادرشوهرم بود، منم پیش مادرشوهر میشینم، پایین پنجره ما تو کوچه خودمو اینجوری شد اولین نفر شوهرم دیده بود سرش و به زور جمع کردن، پس مادر اون چی بگه، هیجوری از یادمون نمیره

میشه برای نی نی دار شدنم یه صلوات بفرستین😊        انشالله همه منتظرا دامنشون به زودی زود سبز بشه😔😔