2777
2789

نه تو خاطرات نزدیک به مرگ یه دختری خودکشی کرده بود خدا اون دنیاشو که رسما ریدمانی بود برای خودش بهش نشون داد و بلند سرش داد زد تو اینو می خوای؟ و بهش گفت همه سختی دارن باید در مقابلشون قوی باشی و دختره وقتی بیدار شد کلا یه ادم دیگه شد و زندگیشو ساخت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس چطور میگن‌خدا بخشنده و رحیمه خدا مهربانه وقتی توبه واقعی باشه 

آره همه غلطی بکنیم بعدش بگیم خدا رحیمه، قوقوسیه

میشه برای نی نی دار شدنم یه صلوات بفرستین😊        انشالله همه منتظرا دامنشون به زودی زود سبز بشه😔😔
پس چطور میگن‌خدا بخشنده و رحیمه خدا مهربانه وقتی توبه واقعی باشه 

وقتی بمیری وقت واسه کدوم توبه هست ؟  بعد هم گفته شده توبه تا قبل مرگ قبوله نه همون لحظه مرگ . 

فرزند من به دنیا اومد .   خدایا شادی بچه دار شدن سهم همه ماست . تورو به عظمتت قسم  دامن همه منتظران رو سبز کن .   

جملش این بود اونی که اون دنیا بهش گفته بودن: زندگی سخت است و تو نمی توانی از ان قسمت هایی که نمی خواهی صرفنظر کنی همه ما ان را تجربه کرده ایم. تو باید لیاقت انچه را که دریافت می کنی در خود بوجود اوری