2777
2789
پس چطور میگن‌خدا بخشنده و رحیمه خدا مهربانه وقتی توبه واقعی باشه 

خودکشی گناهه چون نشون دهنده نااميديه،ناامیدی هم تا وقتی خدا هست گناه کبيرست،من ب معجزه اش ایمان دارم 

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خونمون تراس داشت طبقه هفتم رفت تو حیاط بازی کنه ی لحظه ازش غافل شدم خودشون انداخت فقط صدای جیغشو شنی ...

😭😭😭

میدونم این صحنه عمرا از یادت بره‌... اما تقدیر این بوده‌‌‌.. باهاش کنار بیا عزیزم.

نگفتی خودت چرا کچل بشی؟

مام طبقه دومیم تراسمون حفاظ نداره بچم‌ الان یک سالشه..  انقد میترسم از این بالکنمون‌ و خدا میدونه

یکم پول بیاد دستمون‌ حفاظ میزنیم.. همیشه درش و قفل میکنم

شما مگه حفاظ نداشت؟؟

نگفتی چرا خودت کچل بشی؟

انسانم آرزوست  
چندوقت پیش بچه دوسالم رو از دست دادم از طبقه هفتم پرت شد پایین حالم خوب نیس خودمم همین روزا کچل میشم

خدا معجيزع میکنه وقتی خودتو بسپري بهش....من هم وقتی همسرم اذیتم میکرد و کارم گریه و قرص بود میخواستم همش خودکشی کنم و این فکر تو سرم می چرخید ولی ی بار تو اوج افسردگی و نامیدی گفتم خدایا شکرا که داری امتحانم میکنی شکرا که منو دیدی از اون روز ب طرز عجیبی آروم هستم در کنار همه ناراحتی هام

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

نه، مثل سگ اون دنیا آدم پشیمونه

انگار تجربه کردی  

گاهی کسانی که هزاران فرسنگ از شما فاصله دارند ، میتوانند احساس بهتری نسبت به کسانی که دقیقاً در کنارتان هستند درشما ایجاد کنند.ولتر