سه ماهه باردارم جفتم پایینه دکتر نزدیکی و منع کرده امشب سر یه قضیه ای شوهرم دیگه صبرش سر اومد گفت دیگه خسته شدم از فردا میفتمدنبالش ۵۰۰ تومنم شده باشه خرج میکنم یکیو واس .....پیدا میکنم پنج ساله عروسی کردیم یبارم خیانت نکرده یعنی انقدر سخته چند ماه خودشو نگه داره من بخاطر بچه از خواسته هام میگذرم اون نمیتونه اونم پدرشه دیگه
چیکار کنم تو زندگیم از همه چی بیشتر از خیانت میترسیدم سرم میاد اونم وقتی که باردارم تقصیر من چیه
منم جفتم پایین بود رو هردو بچم.سعی کن خیلی استراحت داشته باشی و اگه درد داشتی فورا دست از کار بکش و استراحت کن اگرهم خوب شدی فک نکن کار سنگین کنی چون دوباره دردات شروع میشه
انقدر زنها اذیت میشن یکمم مردا. مگه یه زن ادم نیس
قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱
شوهر من یه بار تو دعوا خواست مثلا اعتماد به نفس من رو بگیره گفت چاقی زشتی و عیبا رو بر شمرد منم گفتم حق داری همه اینا هستم دقیقا همینام اما ببین تو دیگه چی هستی من با اینهمه عیب رو انتخاب کردی که از سرتم زیادم و منتظر جواب بله من بودی
عزیزم غیر از دخول راهای دیگه ایم هست واسه ارضا شدن بالاخره مرد و نیازش بشین باهاش حرف بزن و یه راهی که کمترین خطرا برا جنین داره را انتخاب کن و ارضاش کن چون برا یه عده از مردا تحملش واقعا سخته میتونی از بالا تنه خودت استفاده کنی برا ارضا شدنش🙈🙈🙈🙈🙈 یا راهای دیگه اونم شاید بهش نچسبه هاااا ولی بهتر از اینکه شهوتش باعث بشه که خیانت کنه حد اقل این کارت باعث میشه یه کم تبش بخوابه