2777
2789
عنوان

بدبخت شدم😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 2803 بازدید | 111 پست

منم گفتم خب دکتر گفته چرا اینجوری میکنی مگه تقصیر منه مگه قبلا برات کم گذاشتم الان شرایطم بده سرشو کشید خوابید فردا میخوام باهاش صحبت کنم چی بگم بهش

سلامتی چشاش که چشامو رو همه چشا بست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا دیگه 😂 من یاد بارداری اول خودم‌ میفتم شبیه توپ شده بودم چ قوس و انحنایی شوهرم میگفت شوتت کن ...

دقیقا منم خیلی چاق شده بودم ۲۰ کیلو اضافه کرده بودم راه رفتنمم که نگو ه. کی میدید منو یه ته لبخندی میزد 😅😅😅😑😂

میبخشین واقعا میگم من اصلا از س ک س دهانی خوشم نمیاد میخوام بالا بیارم در حینش ولی شوهرم عاشقشه حالا چیکار کنم اون راهی که هست هم من دوست ندارم بدبختیه ها

سلامتی چشاش که چشامو رو همه چشا بست
منم گفتم خب دکتر گفته چرا اینجوری میکنی مگه تقصیر منه مگه قبلا برات کم گذاشتم الان شرایطم بده سرشو ک ...

عزیزم شماهم اشتباه کردی وقتی قبول کردی سطحی رابطه داشته باشی هر چند تمایلی نداشتی باید تحمل میکردی و فیم بازی میکردی براش .

شوهرتم خیلی حرف احمقانه ای زده 

ولی فردا با زبون چرب و نرم و با اعتماد بنفس کامل توجیهش کن و سری بعد حتما با خودت ببرش پیش دکترت .

موفق باشی 

خدایا هزاران بار تورا سپاس بخاطر حس زیبای مادری که نصیبم کردی....خدایا پناهش باش،جهان تاریکی محض است؛میترسم ،کنارش باش 🙏                                                  ❤لاحول ولاقوة الا بالله العلي العظيم❤

بچه ها ممنون از لايكتون؛ با اجازه استارتر،

ميگم چطور بعضيا كه بچه دارن و بارداري دوم يا سومشونه براي يه بارداري كه هر لحظه احتمال سقط هست اينهمه تلاش ميكنن( كسايي كه دير باردارشدن يا با روشهاي كمك بارداري باردار شدن يا قبلا ناباروري داشتن منظورم نيستا) مثلا عروس خواهرشوهرم يه پسر خوشگل داره بارداري دومش هم همون ماهي كه اقدام كردن گرفت، اما از همون روزاي اول استراحت مطلقه كلي هم آمپولاي گرون  زده كه بچه سقط نشه خيلي احتمال سقط رو زياد گفتن ولي اونا همچنان دارن با دارو جلوشو ميگيرن، سوالم اينه كه چي ميشه مثلا تو همون روزاي اول اينا بيخيال بشن و براي بارداري سالم ديگه واسه چند ماه بعد برنامه ريزي كنن؟؟؟ دليل خاصي داره اين مقاوتشون؟؟؟

بچه ها ممنون از لايكتون؛ با اجازه استارتر، ميگم چطور بعضيا كه بچه دارن و بارداري دوم يا سومشونه برا ...

حس مادرانه یا وابستگی ای که به اون جنین دارن.

حس مسئولیت در برابر بودن و موندن اون جنین. یا حس دلسوزی نسبت بهش

من دو قلو باردار بودم یه قلم سقط شد. تا وقتی زایمان کردم و حتی بعد اون تا مدت ها دلم واسه وجود اون جنین پر میکشید و گریه می کردم. الانم بعضی وقتا یادشو میکنم و عکس سونوگرافیمو میبینم

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
حس مادرانه یا وابستگی ای که به اون جنین دارن. حس مسئولیت در برابر بودن و موندن اون جنین. یا حس دلسو ...

مرسي از جوابت عزيزم، آخه يه نفر پشت سر اون عروس بهم گفته بود اينا بخاطر چشم هم چشمي جاريشه چون جاريش هم باردار بوده ، من واقعا نميتونستم هضم كنم اما جواب شما خيلي منطقي بود👍

ممنون❤️

مرسي از جوابت عزيزم، آخه يه نفر پشت سر اون عروس بهم گفته بود اينا بخاطر چشم هم چشمي جاريشه چون جاريش ...

اگه دلیلش جاریش باشه که واقعا تاسف آوره. 

ولی بعید میدونم کسی به خاطر چشم و هم چشمی ریسک بارداریه پر خطر رو قبول کنه.

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.

[QUOTE=67216452]اگه دلیلش جاریش باشه که واقعا تاسف آوره.  ولی بعید میدونم کسی به خاطر چشم و هم چشمی ریسک باردا ...[/QUOTE

منم خيلي ناراحت شدم فكر كردم واقعا بخاطر جاريش بوده واسه همين اينجا پرسيدم دوستاني كه در شرايط مشابه بودن نظر بدن، دليلي كه شما گفتيد رو بيشتر قبول دارم