2777
2789
عنوان

بدبخت شدم😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 2803 بازدید | 111 پست
[QUOTE=67216452]اگه دلیلش جاریش باشه که واقعا تاسف آوره.  ولی بعید میدونم کسی به خاطر چشم و هم ...

قربونت خانم معلم.❤

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها ممنون از لايكتون؛ با اجازه استارتر، ميگم چطور بعضيا كه بچه دارن و بارداري دوم يا سومشونه برا ...

وای خدا نصیب نکنه بدونی یه نوزاد تو شکمته و خطری تهدیدش میکنه مخصوصا بچه دوم که دیگه میدونی بچه چقدر عزیزه من یکم خونریزی پیدا کردم با اینکه بچه ناخواسته بود اولش راضی نبودم ولی خون رو که دیدم اونقدر آه و ناله کردم وتا بیمارستان گریه کردم خدا میدونه از درد داشت قلبم بیرون میوند 

رابطه سطحی خواست منم به زور قبول کردم دیگه وسطاش از سردی من خسته شد پاشد این حرفو زد میل جنسیم خیلی ...

اوه اوه خیلی بده که نتونستی کارشو راه بندازی برای مرد خیلی سخته باید یاد بگیری بدون رابطه داخ لی  همه جوره  باهاش راه بیایی  البته تو نکنی یکی دیگه براش میکنه بعد از زایمان هم سعی کن سریع لاعر کنی

وای خدا نصیب نکنه بدونی یه نوزاد تو شکمته و خطری تهدیدش میکنه مخصوصا بچه دوم که دیگه میدونی بچه چقدر ...

من البته خيلي احساسي هستم ٢ تا هم بچه دارم اما فكر ميكردم روزاي اول فقط لخته خونه واحساسي نيس آخه خودم از ماه سوم احساس ميكردم بچه دارم تو دلم 🤭

ولي اون خانومه گفته بود سر چشم هم چشمي بوده واسم جاي سوال بود، مرسي از جوابت❤️