2777
2789
عنوان

بدبخت شدم😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 2803 بازدید | 111 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان زن اونجوری ریخته مواظب مردت باش البته اگه آدم و ارزش داره من که امشب بادیدن چتهای شوهرم قیدشو زدم فقط مجبورم طلاق نگیرم

من کیم؟من همونیم که وقتی خدا بین بنده هاش شانس پخش میکرد خواب بودم بهم نرسید😕
تورو خدا کمکم کنید بهم گفت من هیکل و اندام بد تورو تحمل میکنم میگم بزار با همسر خودم باشم تو هم واس ...

همسرت بچه نمیخواسته عزیزم؟

خب بهش بگو تو کار دست من دادی،هنر خودته 

نمیخوایش بیا کارتو کن بیافته ،اینجوری شاید بترسه.

یا تو خوبی بهش بگو منم مثل توام ،دلم برای اون روزامون تنگ شده،یکم قربون صدقش برو 

واینکه حتمااااااااااا میری دکتر با خودت ببرش تا متوجه قضیه بشه و اینکه از قبل ب دکترتم بگو پیاز داغشو بیشتر کنه .

خدایا هزاران بار تورا سپاس بخاطر حس زیبای مادری که نصیبم کردی....خدایا پناهش باش،جهان تاریکی محض است؛میترسم ،کنارش باش 🙏                                                  ❤لاحول ولاقوة الا بالله العلي العظيم❤

خب میگفتی خدا نکنه چرا بری با یکی دیگه بدو بیا کارت رو بکن بچه مرد که مرد( دور از جون نی نیتون انشالله سالم و سلامت بغلش میگیری به وقتش ) اگه اینقدر عقل و منطق نداری برا چی بچه تو رو زحمتش بکشم حتما چیزت واجبتر از جون بچته 

اینجوری میگفتی عقلش سرجاش بیاد چی میگه و چه درخواستی داره و چه عواقبی داره

من از ترسم تو کله بارداریم رابطه نداشتم شوهرمم به فکر بچه بود می ترسید با شوهرتون صحبت کنید یعنی بچه ...

خیر

رابطرو ب بچه ترجیح میدن😁😁

مخالف نظر منی ریپلای نکن نطرتو برا خودت نگهدار دوست عزیز با تچکر😐
با این پستت دیگه قضیه فرق کرد شوهرتو خیلی  پررو‌کردی ک جرات میکنه اینجوری حرف بزنه 😡

بقول یکی از کاربرا اینقدر دلم میخواست میشد مثله خواهران غریب یکی دو روز جامو با یه عده عوص میکردم و بلایی سر شوهرشون میاوردم که زنشونو بزارن رو سرشون 😐😐😐

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔