2777
2789
عنوان

تاحالا شده

245 بازدید | 37 پست

ی ارزوی بزرگ داشته باشین و بهش برسید

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍

اره. ارزوی بزرگ من تعویض خونمون و داشتن یه خونه ی بزرگ بود که دارم بهش میرسم. خیلی زیاد از خدا خواستم این چیز رو

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به کوچیکاش نرسیدم چه برسه به بزرگا

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
اره. ارزوی بزرگ من تعویض خونمون و داشتن یه خونه ی بزرگ بود که دارم بهش میرسم. خیلی زیاد از خدا خواست ...

خداروشکر عزیزم 💕

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍

یه ارزوم این بود از پیش خانواده شوهر بریم بعد دوسال دعوا و جنجال و نذر و نیاز بالاخره به ارزوم رسیدم و مستقل شدیم 

یعتی اون موقع انگلر کل دنیا رو بهم بخشیده بودن اونقدر که دلم میخواست بال دربیارم پرواز کنم 

به کوچیکاش نرسیدم چه برسه به بزرگا

اخی الهی نگران نباش اگ مصلحت باشه بهش میرسی گلم

قبل اینکه ازدواج کنم هم ازدواج کردن بزرگترین آرزوم بود

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

آره عزیزم هیچوقت فکر نمیکردم عاشق بشم ولی شدم و ازدواج با اینکه خیلی سختی کشیدیم تا بهم برسی ...

خداروشکر عزیز دلم ک به کسی ک دوسش داری رسیدی

قبل اینکه ازدواج کنم هم ازدواج کردن بزرگترین آرزوم بود

از چ نظر میگی

یه ارزوم این بود از پیش خانواده شوهر بریم بعد دوسال دعوا و جنجال و نذر و نیاز بالاخره به ارزوم رسیدم ...

خداروشکر ک الان مستقل و راحتید عزیزم

از چ نظر میگی

از این نظر که دوست داشتم زود ازدواج کنم. اهل اینکه بخوام حالا درس بخونم و کار کنم و.... بعد به ازدواج فکر کنم نبودم. 

وااای عزیزم من موقعیت تو رو دارم دعا کن منم مستقل بشم چی نذر کردی

انشالله به ارزوت میرسی💕