2777
2789
عنوان

تاحالا شده

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 37 پست
حتما این کارو بکن. اصلا یه کاغذ بچسبون رو در یخچال تمام خواسته های دور و نزدیکتو روش بنویس از اینکه ...

چشم حتمن مرسی عزیزدل😘😘

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍

تَو هر دوره از زندگي ارزو هايي داشتيم كه براي اون موقع بزرگترين بودن

بعدا فراموش كرديم

مثلا من خودم اولين بار كه گفتم بزرگترين ارزو  دلم ميخواست بابام اجازه بده برم سر كار

دومين بار دانشگاه

سومين بار ازدواج با كسي كه اصلا قصد ازدواج نداشت 

و....

خداييش به همه اش هم رسيدم 

چون از ته دلم ميخواستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تَو هر دوره از زندگي ارزو هايي داشتيم كه براي اون موقع بزرگترين بودن بعدا فراموش كرديم مثلا من خود ...

خداروشکر عزیزم

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍
الانم يه ارزوي بزرگ دارم  ولي به نظرم اين از همه بزرگتره  دزد خونم پيدا بشه خدااااااا

وای چی دزدیده عزیزم

اره داشتم ولی نرسیدم نمیدونم چرا ولی چشمامم سر این ارزو به دل موندن روز به روز ضعیف تر میشه و حسرت این ارزو تا ابد تو دلم خواهد ماند 

خدایا به آبروی مهدی زهرا (عج) بگذر از معاصی این رو سیاه....