2777
2789
عنوان

تاحالا شده

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 37 پست

ببین شما از امروز یه کاری کن. هرچیزی که دلت میخواد بهش برسی رو از کوچیک و بزرگ بنویس و بذار یه گوشه. بعد یه سال برو سراغش ببین به چند تاش رسیدی. مطمئن باش به خیلی از ارزوهات رسیدی ولی یادت نیست و فراموش شدن. ادما خیلی فراموشکارن اصلا به ذهنت اعتماد نکن

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره پسرم معجزه بزرگ زندگیم 😍😍😍

خداروشکرر خانومی😘

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍
ببین شما از امروز یه کاری کن. هرچیزی که دلت میخواد بهش برسی رو از کوچیک و بزرگ بنویس و بذار یه گوشه. ...

حرفت خیلی زیبا بود💕💕😘

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍
اره. ارزوی بزرگ من تعویض خونمون و داشتن یه خونه ی بزرگ بود که دارم بهش میرسم. خیلی زیاد از خدا خواست ...

ایشالله به سلامتی 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
من بزرگترین آرزوم آیفون ایکس بود بهش رسیدم😍😍😍😍😍

خخ الهی شکر ک بش رسیدی💕💕😂

منم به آرزوهایبزرگم رسیدم یکیش ازدواجم بود که خیلی اذیت شدم تا ازدواج کردم واون یکی پسردارشدنم بود و ...

انشالله خونه دارم میشی عزیزم

وااای عزیزم من موقعیت تو رو دارم دعا کن منم مستقل بشم چی نذر کردی

خیلی چیزا

دیگه از خدا ناامید شده بودم که منونمیبینه

اما یهو انگار یه معجزه شد که خودمم باورم نمیشد

پدرشوهرم پاشو کره بود تو یه کفش که تا اخر عمر اینجایید

ماهم هرروز دعوا و قهر داشتیم هم با اوناهم با شوهرم

زد و مادر بزرگ شوهرم  فوت کرد‌...خیلی زن خوبی بود..مامانم گفت براش نذر یس کن بخون براش

منم نذر کردم یه شب تو خواب دیدم همه نوه هاش دورش هستن و داره بهشون تقسیم ارث میکنه و یه قسمت از خونه رو بهشون میده 

منم اونجا گریه گرفت و گفت منو دوست نداری منو یادتون رفت‌ اونم گفت نه این قسمت هم فقط مال تو هست ببین

دقیق یه هفته بعد این خواب پدرشوهرم کلید این اپارتمان که نشستیم رو داد به شوهرم گفت برو بهش برس برین اونجا

تو چهلم مادربزرگ شوهرم ما تو خونه جدید بودیم شکر خدا

خخ الهی شکر ک بش رسیدی💕💕😂

بخدا داشتم اون برنامه معرفیشو میدیدم 

هی پیش خودم میگفتم ینی میشه منم یه روز ازینا داشته باشم

اصلا نمیدونی چه حالی دلم میخاست که اینو داشته باشم

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834

من دو تا ارزوهام به فاصله یک ماه براورده شد 

یکیش فکر کنم 22 سال زمان برد

اون یکیش دو سال زمان برد 

تا براورده بشه

یه هدیه بزرگ هم همینجوری خدا انداخت وسط سرنوشتم بدون اینکه ازش بخوام به تظر خودم یه تیکه از پازل زندگیم هستش

حالا هم یه ارزو دارم که هنوز جور نشده اونم ازدواجم

حرفت خیلی زیبا بود💕💕😘

حتما این کارو بکن. اصلا یه کاغذ بچسبون رو در یخچال تمام خواسته های دور و نزدیکتو روش بنویس از اینکه دلت میخواد فلان وسیله کوچیک اشپزخونه رو بخری تا یه چیز بزرگ تا رسیدن به یه ارمان اخلاقی و رفتاری و هزار تا چیز دیگه.

بعضیا سر سال نو این کارو میکنن

بعضیا شبای قدر

به نظرم ارزشش رو داره

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بخدا داشتم اون برنامه معرفیشو میدیدم  هی پیش خودم میگفتم ینی میشه منم یه روز ازینا داشته باشم ...

خداروشکر گلم انشالله همیشه شاد باشی

من دو تا ارزوهام به فاصله یک ماه براورده شد  یکیش فکر کنم 22 سال زمان برد اون یکیش دو سال زما ...

انشالله اونم بهش میرسی گلم نگراننباش