2777
2789
عنوان

کلمه های عجیب بچگی

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 44 پست

وای بچه ها خیلی شیرینن . پسر من یه سالشه وقتی یه کار خطر ناک میکنه اخم میکنم طرفش.فوری انگشت کوچولوشو میزاره رو بینیش میگه هیییسسسس.

مثلا یعنی دعوا نکن 😂😄

😊 میوه خشک  و لواشک های درجه. Mivekhoshkenovin با کیفیت صادراتی برا مامانایی که تو راهی دارن یه مولتی ویتامین طبیعیه 😊برا یه پذیرایی شیک 😌برا بچه های گل که بد غذان 😊برا ورزشکارا و کلی چاشنی خالص برا کدبانو ها . راستی تو اینستا با همین نام منتظرتونم . و تل 😘mivekhoshkenovin

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لامپ:آمپ توپ:بوپ ریش:ایش روسری:سیسیه ای کفش:اش وخیلی چیزای دیگه🤣🤣

یه بارداری پوچ و سقط از سرم گذشت؛ و دوباره یه سقط خودبه خودی، دعا کنید منم لایق مادر شدن باشم...
خیلی روون حرف میزد از اول دخترم.شاید یکی دوتا بوده باشه این مدلی ولی یادم نمیاد😆

خدا ببخشه بهت عزیزم

یه بارداری پوچ و سقط از سرم گذشت؛ و دوباره یه سقط خودبه خودی، دعا کنید منم لایق مادر شدن باشم...
من خواهرم به النگو میگف انگلو به قاشق میگف آگوش به کتابهای من میگف فیارسی ترکیبی از فارسی و ریاضی ...

جااااااااااانم ناازی

خراب کردم .....خبااااااار کدم  خوابم میاد .....خوابم داره میره  زاررریدم ......گذاشتم&nb ...

نازی

دخترمن به دمپایی میگفت دَدو سیب زمینی  سیزنی شکم شیمک فاطمه   سامتنه زنعمو &nbs ...

آخی نازی

خواهر زادم به قورباغه میگه قوقابه دوچرخه رو میگه دوخرسه فقط رو میگه فلق به من میگه خاله منه (مریم ...

جاااااااااااااااااااانم

قبل ...قلب  قابلمه ...قالماله  بشقاب ...قشباب  این اخری رو دیگه دارم خودمم کم کم د ...

اللللهی کلا با ق مشکل داره  

آهان به عنکبوت هم میگه عنکتبوت  به نظرم عنکبوت خیلی راحت تره تلفظش 😄 و اتوبوس ...ابوتوس  ...

جانم نازی لابد به نظرش اینجوری قشنگتره

به مثل هم میگفت پیش هم  انقدر گفته بود ما هم به مثل هم میگفتیم پیش هم  مثلا میگفت این ...

جاااانم چه با نمک

مادرم میگه به خاله میگفتم اله  وبه زندایی میگفتم زن دِن دی به ساعت میگفتم ساحت  به عکس ...

زن دن دی خیلی خووووب بود