2821
2789
عنوان

درس یا شوهر

72 بازدید | 7 پست

سوالی دارم ازتون لطفا بگین جای این دختر بودین چیکار میکردین

دختر پشت کنکوری هست که یک خواستگار داره خواستگارش خوبه وضعش بد نیس متوسط روبه بالا خونهو ماشین هم داره

دختره تا یک ماه پیش هیچی نخونده الان داره میخونه برا کنکور

شما جاش بودین درس میخوندین یا شوهر؟

کاربری دست ۳ نفره

درس قطعااااااا

لطفا دعام کنید آزمونم رو خوب بدم و به هدفم برسم😍سوال کنکوری در زمینه درس خوندن داشتید،بپرسید🌹هم تجربه قبولی پیراپزشکی ها رو دارم و هم رشته تاپ...خوشحال میشم کمک تون کنم🤍دوستان عزیز اینکه رشته کی از کی بهتره به ما ربطی نداره و به هرحال از حدود رتبه های قبولی رشته ها خبر داریم و وقتی چیزی رو کلا قبول نمیشدین دیگه تخریبش نکنید حالا هر رشته ای که باشه😅جامعه درنهایت به همه شغل ها نیاز داره و اینجا هم فضای مدرسه نیست😉

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببین اول مشاوره بره با خواستگارش چون فقط مالی نیس و اخلاق هم مهمه شرایطش واقعا خوب بود ازدواج کنه

اگه درس میخونه که فک نکنم چون تازه میخواد شروع کنه پس درس خون نیس همون شوهر موقعیت خوب از دست نده و اینکه اگه خیلی علاقه به درس داره خونه ی شوهر بخونه ... یکم سخته ولی میشه با برنامه ریزی