2777
2789
عنوان

کلمه های عجیب بچگی

281 بازدید | 44 پست

من بچه ندارم ولی تو بچگی به آبلیمو میگفتم آبلو یا به نوشابه میگفتم شابی بی، بچه های شما چه چیزایی رو جیب غریب میگن؟

یه بارداری پوچ و سقط از سرم گذشت؛ و دوباره یه سقط خودبه خودی، دعا کنید منم لایق مادر شدن باشم...

آشپزخونه/آشمازا

پله كان/ پين كالاي

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خواهرم به النگو میگف انگلو

به قاشق میگف آگوش

به کتابهای من میگف فیارسی ترکیبی از فارسی و ریاضی

به لباس میگف لبوز ترکیب لباس بلوز

به پرتقال میگف پوتوقولو

اصلا یاد نداشت از حروف ربط درست استفاده کنه

مثلا به جای اینکه بگه به بابامیگم

میگف از بابا میگم

همیشه وقتی میخواست داستان تعریف کنه اولش میگف

یه روز که شب بود....

پسرم و دخترم🌹همین که شما رودارم،بهترین هدیه های دنیا رودارم...  

خراب کردم .....خبااااااار کدم 

خوابم میاد .....خوابم داره میره 

زاررریدم ......گذاشتم 

همیشه هم خاموش و روشن برعکس استفاده میکنه 

😊 میوه خشک  و لواشک های درجه. Mivekhoshkenovin با کیفیت صادراتی برا مامانایی که تو راهی دارن یه مولتی ویتامین طبیعیه 😊برا یه پذیرایی شیک 😌برا بچه های گل که بد غذان 😊برا ورزشکارا و کلی چاشنی خالص برا کدبانو ها . راستی تو اینستا با همین نام منتظرتونم . و تل 😘mivekhoshkenovin

خواهر زادم به قورباغه میگه قوقابه

دوچرخه رو میگه دوخرسه

فقط رو میگه فلق

به من میگه خاله منه (مریم)

الهم صلی علی محمد وآل محمد🤲 خواهش میکنم هرکی امضامو خوند واسه سلامتی داداشم یه صلوات بفرسته🙏🙏

قبل ...قلب 

قابلمه ...قالماله 

بشقاب ...قشباب 

این اخری رو دیگه دارم خودمم کم کم دارم استفاده میکنم 😄عادت کردم 

😊 میوه خشک  و لواشک های درجه. Mivekhoshkenovin با کیفیت صادراتی برا مامانایی که تو راهی دارن یه مولتی ویتامین طبیعیه 😊برا یه پذیرایی شیک 😌برا بچه های گل که بد غذان 😊برا ورزشکارا و کلی چاشنی خالص برا کدبانو ها . راستی تو اینستا با همین نام منتظرتونم . و تل 😘mivekhoshkenovin

آهان به عنکبوت هم میگه عنکتبوت 

به نظرم عنکبوت خیلی راحت تره تلفظش 😄

و اتوبوس ...ابوتوس 

مادرم میگه به خاله میگفتم اله 

وبه زندایی میگفتم زن دِن دی

به ساعت میگفتم ساحت 

به عکس میگفتم عسک

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم