2777
2789
عنوان

تو زندگی نباید خیلی آدم خوبی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 52 پست
فقط هفت ماه؟ اولا هفت ماه که چیز خاصی نیست فکر کردم دو سه ساله . بعدش هم با این اعصاب خوردی که داری ...

نمی‌دونم شاید من زیادی عجولم کل ماه آرومم فقط وقتی پریود میشم تا بمدت بهم میریزم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا من پستاتو نمی‌بینم فقط تو اعلان برام میاد

داشتم سعی میکردم لینک تاپیک و برای شما ارسال کنم .استارتر تاپیک بانو ۱۲ هست میتونی سرچ کنی 

خدایا مرسی که در حقم معجزه کردی😍😍😍😍🤲🏻🤲🏻🤲🏻
نمی‌دونم شاید من زیادی عجولم کل ماه آرومم فقط وقتی پریود میشم تا بمدت بهم میریزم

اگر بعد ۶ ماه باردار نشی تازه باید دوا درمان رو شروع کنی جسارتا اگر چاق باشی باید رژیم بگیری خودت و شوهرت استرس نداشته باشی دختر عمه من تا از کارش بیرون نیومد باردار نشد گاهی کار هم استرس میاره اما غیر از اون ورزش های هوازی خیلی تاثیر داره دو سه ماه شب ها با شوهرت برید بدوید اصلا تاثیرش رو اول در نحوه پریودهات بعد هم ایشالا بچه می بینی

اگر بعد ۶ ماه باردار نشی تازه باید دوا درمان رو شروع کنی جسارتا اگر چاق باشی باید رژیم بگیری خودت و ...

تقریبا از همون اول تحت درمانم اره استرسم که زیاده شوهرمو تازگیا استرسی شده پریودم تو کل عمرم تنظیم بود بااینکه دکتر گفت یکم ضعیفم بار اولم اینجور شدم اره واقعا باید خودمو لاغر کنم یمدتم بیخیال شم