2777
2789
عنوان

تو زندگی نباید خیلی آدم خوبی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 52 پست
والا واسه من همیشه برعکسه

عزیزم منم درست شرایط شمارو دارم ولی تا به خودم میگم منم مثل همه بد باشم بازم یه چیزی توی وجودم میگه نه تو نمی تونی بد باشی پس به چیزی که نیستی تظاهر نکن .دوست خوبم اینو بدون که خدا همیشه اندازه ی قلب هر کسی بهش نعمت و برکت میده پس قلبت همیشه مهربون و بزرگ باشه مثل قبل 🤗😍

خدایا مرسی که در حقم معجزه کردی😍😍😍😍🤲🏻🤲🏻🤲🏻
من اینهمه دعا میکنم خدارو صدا میزنم انگار نه انگار بعد میبینم یارو ناخواسته باردار شده یا آدم هست هز ...

یه بار از درد گریه میکردم به شوهرم گفتم من که بنده ی بدی نیستم چرا خدا زجرم میده گفت تو خودت فکر میکنی  خوبی. خیلی دلم شکست به خدا خانما و دخترا رو میبینم که هیچی رو رعآیت نمی کنن ولی آسوده زندگی میکنن 

دوستم برات دعا میکنم به تمام آرزوهات برسی انشاالله خدا یه نی نی ناز بهت  بده. هیچ وقت غصه نداشته باشی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب هشت ماه که خیلی زیاد نیست، یکی از دوستان دوسال اقدام میکردن نمیشد طفلک دیگه خسته شده بود هرجاهم م ...

الهی امین می‌خوام بیخیال باشم ولی بخدا نمیتونم این ماه بیست روز عقب زدم با هزارتا امید از دادم منفی شد روزی هزار بار میگم دیگه بیخیالم ولی نمیشه

عزیزم منم درست شرایط شمارو دارم ولی تا به خودم میگم منم مثل همه بد باشم بازم یه چیزی توی وجودم میگه ...

بخدا کم آوردم قلبم یخ زده دارم میشم یه آدم حسود عقده ای منی که هیچوقت اهل حسادت نبودم ولی الان یه آدم حسودم

یه بار از درد گریه میکردم به شوهرم گفتم من که بنده ی بدی نیستم چرا خدا زجرم میده گفت تو خودت فکر میک ...

من قبلا فکر میکردم بدم ولی الان دیدم نه اگه من بدم از من بدترم هست پس چرا اونا مثه من نیستن مرسی گلم

بخدا کم آوردم قلبم یخ زده دارم میشم یه آدم حسود عقده ای منی که هیچوقت اهل حسادت نبودم ولی الان یه آد ...

دوست خوبم مید ونم که انتظار کلافه ات کرده ولی اینو بدون خیلیا مثل تو هستن نمونه اش خودم که با گذشت چهار سال هنوز منتظرم اما اصلا ناامید نیستم پس تو هم تلاش کن .اگر تهران هستی یه دکتر خوب میشناسم اونو بهت معرفی میکنم به شخصه نمونه ی کارهاش و دیدم .خانمهایی که از بارداری ناامید شده بودن و دکترشون گفته بود فقط ای وی اف  ولی با مراجعه به این خانم دکتر موفق شدن به طور طبیعی باردار بشن اونهم جنسیت دلخواهشون

دوست خوبم مید ونم که انتظار کلافه ات کرده ولی اینو بدون خیلیا مثل تو هستن نمونه اش خودم که با گذشت چ ...

اصن ناجور کلافم مخم سوت می‌کشه خسته شدم بریدم نه گلم تهران نیستم

اصن ناجور کلافم مخم سوت می‌کشه خسته شدم بریدم نه گلم تهران نیستم

عزیزم روز سوم پریودت  برو آزمایشات هورمونی بده (تیروئید ،پرولاکتین، استروژن ،پروژسترون ) .اگر سیکلت منظم و ۲۸ روزه هست، در روز ۱۳ جهت بررسی سایز فولیکول سونو بده .از روز ۱۱ سیکل کیت تخمکگذاری استفاده کن و روزیکه دو خط همرنگ شد و یا خط پایینی پررنگ تر از خط کنترل شد اون شب و فردا شبش اقدام کن .از فردای اقدام روزی یک عدد استرادیول بخور تا ۱۰ روز.در صورتیکه آزمایشات سالم بود و فولیکولها رشد خوبی داشتن ولی بازم  حامله نشدی ، اونوقت شوهرت بره آزمایش اسپرم بده

ممنون عزیزم از راهنماییت مرسی

خواهش میکنم .اگه بازم سوالی داشتی میتونی بیای به تاپیک بانو    با این عنوان مامانای اقدامی با کیت و تخمکگذاری بیایید با هم باشیم .استارتر تاپیک به تازگی فارغ شده .اونجا بچه ها من جمله خودم برای راهنمایی و کمک هستیم و همهجوره تا زمان زایمان کمکت میکنن.برای رشد بهتر فولیکولها و بالغ شدن تخمک دستورات طب سنتی هم داریم☺

سه سال گذشته موفق تراز قبله هیچی کم نداره پول آدم وعالمو میخورد انواع دروغ می‌گفت ولی حتی نفهمید کی ...

عزیزم ما تو مملکت بی صاحب زندگی می کنیم توش دزدها و عوضی ها راحت زندگی می کنند و آدم های سالم باید خون جگر بخورند به قول ضرب المثل قدیمی سنگ را بسته و سگ را گشاده. حالا اینا ربطی به خدا و آدم بد و خوب نداره قانون مشکل داره هرکی سوء استفاده کنه برد مالی کرده ولی خوب آخرتش رو با خوردن حق مردم نابود کرده. یه آیه در قرآن بود که آدرسش یادم نیست می گفت اون که برای آخرت تلاش کنه بهش آخرت رو می دم و اون که فقط برای دنیا تلاش کنه دنیا رو بهش می دم از عطای پروردگار تو هیچکس محروم نمیشه فقط اینکه دنیا رو فقط بخواد آخرتی نداره. بگذریم اگر اروپا بود اون خانم الان زندان بود ایران هر تو خره که این جوریه شما هم خوبی رو فراموش نکن نذار از انسانیت فقط خاطره اش بمونه بچه هم چرا نمی ری به سرپرستی بگیری یه بچه رو یک انسان رو نجات بده بذار محبت رو لمس کنه به قول قرآن و تورات هرکس یک جان رو نجات بده انگار همه جهان رو نجات داده قهرمان زندگی خودت و یه بچه بی پناه باش

عزیزم ما تو مملکت بی صاحب زندگی می کنیم توش دزدها و عوضی ها راحت زندگی می کنند و آدم های سالم باید خ ...

من هفت ماهه اقدام کردم عزیزم اصن نمیتونم به این موضوع فکر کنم  چی بگم اون خانوم تو همه مراحل زندگیش هر چی که بخواد خدا راحت بهش داده نمی‌دونم بازم راضیم به رضای خدا

من هفت ماهه اقدام کردم عزیزم اصن نمیتونم به این موضوع فکر کنم  چی بگم اون خانوم تو همه مراحل زن ...

فقط هفت ماه؟ اولا هفت ماه که چیز خاصی نیست فکر کردم دو سه ساله . بعدش هم با این اعصاب خوردی که داری معلومه بارداری سخت میشه باید آرامش داشته باشی ورزش کنی شوهرت هم مثل خودت قرص مولتی بخورید