2777
2789
عنوان

تو زندگی نباید خیلی آدم خوبی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 52 پست
سه سال گذشته موفق تراز قبله هیچی کم نداره پول آدم وعالمو میخورد انواع دروغ می‌گفت ولی حتی نفهمید کی ...

نمیدونم والا این اتفاقات واسه منم افتاده ولی عمیقا اعتقاد دارم که خدا همه رو میبینه و همه چیز سرجاش قرار میگیره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه اتفاقا الان آروم شدم به این نتیجه رسیدم

صد درصد باهات موافقم من هیچوقت نمی تونم دورغ بگم حتی اگه به ضررم باشه ولی هرچی آدم دورو دروغ گو هست دور ور من که همیشه سعی کردم هر کار که می کنم اول رضایت خدا رو درنظر بگیرم  13ساله یه روز  سالم و راحت زندگی نکردم

صد درصد باهات موافقم من هیچوقت نمی تونم دورغ بگم حتی اگه به ضررم باشه ولی هرچی آدم دورو دروغ گو هست ...

من اینهمه دعا میکنم خدارو صدا میزنم انگار نه انگار بعد میبینم یارو ناخواسته باردار شده یا آدم هست هزارتا گند میزنه راحتم بچه میاره بس من چرا باید اینقدر زجر بکشم

نه درست دیدی

استارتر نمیدونم چی بهت بگم منم یه وقتایی از لطفش ناامید میشم خیلی زیاد ، ولی به قول یمی از دوستان میگفت این امیدم گوشه دلمون گذاشتیم وقتی کم میاریم اویزونش بشیم، نمیدونم

استارتر نمیدونم چی بهت بگم منم یه وقتایی از لطفش ناامید میشم خیلی زیاد ، ولی به قول یمی از دوستان می ...

من تو هر شرایطی همیشه امیدوار بودم ولی الان واقعا دارم کم میارم همش میگم خدایا اعتقادمو نگیر ولی حتی این دعامم واسش مهم نیی

چهارساله ولی هشت ماهه تو اقدامم

خب هشت ماه که خیلی زیاد نیست، یکی از دوستان دوسال اقدام میکردن نمیشد طفلک دیگه خسته شده بود هرجاهم میرف میکفتن فقط واسه استرسه که باردار نمیشی، خلاصه بعد دوسال دیگه کلا ناامید شده بود میرف باشکاه کلاس و اینا، از فکر بچه کم کم دراومده بود، زد و حامله شد من شوک شدم میکفتم مژی مگه میخاستی؟؟ میگف دیگه بی خیال که شدم استرسم رفت باردار شدم، الان هفت ماهشه، انشالله به حق این شبای عزیز خدا دامنتو سبز میکنه