2777
2789
عنوان

تخت تاشو خوبه بنظرتون؟

34961 بازدید | 30 پست

سلام

دوستاي خوش سليقه كمك فكري بديد لطفا

ما دو تا اتاق  داريم 

ولی من عاشق اتاق کوچیکه هستم و دلم میخواد اون اتاق خواب خودمون باشه ولی خیییلی کوچیکه و یکی از ضلع هاش هم پنجره سراسری هست با یه منظره رویایی و تراسمون!

هر جوری فک میکنم سرویس خواب توش جا نمیشه مگر که تخت تاشو بگیریم...بنظرتون تخت تاشو خوبه؟اخه سرویس خواب ها تنوع بیشتری دارن 

تا کردن تخت ها راحته؟ یعنی میشه هر وقت با تراس کار داریم تاش کنیم؟ 

اره راحته من چن رو پیش سفر بودم هتلمون س تا تاشو داشت والا چیز خوبی بود

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه بابا مگه بارکشی هی جمع کنی پهن کنی. روزا برو بشین تو اون اتاق کوچیکه تا خسته بشی😜😜😜

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
نه بابا مگه بارکشی هی جمع کنی پهن کنی. روزا برو بشین تو اون اتاق کوچیکه تا خسته بشی😜😜😜

شوهرمم میگه خب چه فرقی داره مگه اتاق خوابت نباشه نمیتونی ازش استفاده کنی؟  

عاره خیلی راحته البته مبل تخت خوابشو بهتره دونفرشو نمیدونم من تکیشو دارم جام کلی باز شده خیلیم خوشگله حال و هوای اتاقو عوض کرده مبله راحتیه دیگه😁

به شدت محتاج دعاهاتون هستم دوستون دارم فراموشم نکنین😊فعلا خداحافظتون❤🖤🖤🖤السّلام علی الحسین و علی علیّ ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین🖤🖤🖤هنوز جوونی پس خوش بگذرون😈زندگی طولانیه پس لذت ببر😈همه اینکارو میکنن پس افراطی فک نکن😈تو خیلی گناهکاری پس به گناهات ادامه بده😈سخنانی از شیطان😕..........  یکی از اصلی ترین حقوق من به عنوان یک زنو به عنوان یک انسان حضور توام با آرامش و احترام در جامعه است پس با افتخار مینویسم: من حجاب را دوست دارم...                                      حالا که امضامو خوندین اینم جایزتون😊کاربریم سخته میتونین صدام کنین فرنوووووش😊 اگر قصد سقط دارین قبلش مستند فریاد خاموش  رو ببینید.

تاشوی دیواریم دیدم خوبه راحتم بازوبسته میشه ولی جنس خوب بگیرین که خراب نشه فقط ارتفاع اینجور تختا از زمین کمه من دوس دارم ولی شما رو نمیدونم😊

به شدت محتاج دعاهاتون هستم دوستون دارم فراموشم نکنین😊فعلا خداحافظتون❤🖤🖤🖤السّلام علی الحسین و علی علیّ ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین🖤🖤🖤هنوز جوونی پس خوش بگذرون😈زندگی طولانیه پس لذت ببر😈همه اینکارو میکنن پس افراطی فک نکن😈تو خیلی گناهکاری پس به گناهات ادامه بده😈سخنانی از شیطان😕..........  یکی از اصلی ترین حقوق من به عنوان یک زنو به عنوان یک انسان حضور توام با آرامش و احترام در جامعه است پس با افتخار مینویسم: من حجاب را دوست دارم...                                      حالا که امضامو خوندین اینم جایزتون😊کاربریم سخته میتونین صدام کنین فرنوووووش😊 اگر قصد سقط دارین قبلش مستند فریاد خاموش  رو ببینید.
شوهرمم میگه خب چه فرقی داره مگه اتاق خوابت نباشه نمیتونی ازش استفاده کنی؟    

اتفاقا اتاق خواب بشه به ویو خیلی توجهی نمیکنی. ولی اگه دوتا کاناپه بذاری لب پنجره روزا بشینین چایی بخورین خیلی استفاده بهتری میشه ازش

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

و یه چیز دیگه اصلا اتاقی که تراس هست و دائم و درش دائم باز و بسته میشه برای اتاق کودک مناسب نیست درسته؟

از این جهت که هوا گرم و سرد میشه میگما

از این نظرم همین کوچیکه اتاق خودم باشه بهتره!  

اتفاقا اتاق خواب بشه به ویو خیلی توجهی نمیکنی. ولی اگه دوتا کاناپه بذاری لب پنجره روزا بشینین چایی ب ...

همسرم میگه مدل شربت خونه های سنتی بچینیمش

ولی 

اگه اتاق ما نشه باید بشه اتاق بچه دیگه

و یه چیز دیگه اصلا اتاقی که تراس هست و دائم و درش دائم باز و بسته میشه برای اتاق کودک مناسب نیست درس ...

درسته گلم شباهم زمستون بارون و اینا بچه اذیت میشه