2777
2789
عنوان

تخت تاشو خوبه بنظرتون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 35033 بازدید | 30 پست
و یه چیز دیگه اصلا اتاقی که تراس هست و دائم و درش دائم باز و بسته میشه برای اتاق کودک مناسب نیست درس ...

دوست منم دقیقا شرایط خونه شمارو داشت ولی سرویس خواب همه چیشو گرفت جز تختش بجای تخت دو تا کاناپه همرنگ چوبا خرید درست مقابل هم قرارشون،داد و یه جوری تزییت کرده که خیلی شیکتر از تختخواب شده.

روشم یه روتختیه اسپرت انداخته جاش باز شده که هیچ،حالا یه کرسی کوچولو هم یه،طرف اتاق درست کرده واسه فصل سرما پارسال منو دعوت کرده بود رفتم،دیدم روش چایی و میوه و خشکبار و اجیل گزاشته 

کلی کیف کردم نشستیم چای خوردیم،و به منظره بیرون که برگا داشتن با سرعت باد اینور اونور میوفتادن نگاه کردیم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما توخونمون داریم چیز خوبیه

آره اصلا انقد مدلای قشنگ اومده که عین سرویس تخت معمولیه من پارسال گرفتم چون اتاقم کوچیک بود و میخواستم میز تحریر هم بذارم تو اینترنت گشتم به چند جا زنگ زدم و قیمت گرفتم ولی یکیش هم نمونه کاراشو خوشم اومد و هم قیمتش خوب بود رفتم از نزدیک هم کارگاهشو دیدم من انقد پیگیرم   ولی خدا خیرش بده هنوز تازه است و هر کی میاد آدرسشو ازم می گیره عکس تختم رو هم میذارم شما ببینید و شماره تلفنشو که بهش زنگ بزنید 09124646522

اولا اینکه راه دیگه ای نداری چون می خوای از اتاقت استفاده کنی بعدشم تخت تاشویی که می خوای بگیری حتما از سازنده ای بگیر که چوب و ریل خوبی داشته باشه چون هر روز میخوای باز و بسته اش کنی همونا هم جدیدا مدلای مبله اش اومده میتونی از تو اینترنت سرچ کنی تخت تاشو مبله برات نمونه هاشو میاره من خودم  برای تخت و کابینت هامو از تو اینترنت پیدا کردم و مشکلی هم تا حالا پیش نیومده جز یه مورد که اون انجام نداده بود و زنگ زدم اومد تعمیرش کرد. شمارشو میذارم خودت بهش زنگ بزن قیمت بگیر : 09124646522 آقای مومیوند

دوست عزیز سلام جک تختتون سالم میگن بعدمدتی فنرش میپره

من هشت ساله دارم،توی این مدت یکبار گاز یکی از جکهاش خالی شد،باز کردنش یک مقدار سخت شده بود،زنگ زدم اومدن جکش رو بردن گاز زدن 

قفل گذاشته بود جک خراب شده انگار قفلش هم فراموش کرده بودن

مال من اینطوری نیست،گاز جکشم که خالی شده بود فقط باز کردنش یک مقدار سخت شده بود همین

اتفاقا من هم دو نفره م، هم تخت پسر ودخترم تاشو هست،برای نظافت عالیه